2777
2789
عنوان

درس خوندن با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 5785 بازدید | 65 پست
سختت میشه چون دوتا بچه کوچیک داشته باشی 😶 ناراحت نشیا ولی قصد ادامه تحصیل داشتی کاش باردار نمیش ...

چند تا همکلاسیام تو زمان دانشگاه باردار شدن تازه یکیشون یک بار سقط هم داشت باز باردار شد نمره هاشونم اغلب بیست و عالی بود ، رشتمون هم سخت بود و دانشگاه دولتی که استاداش معروفن به سختگیری😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکی داشتید ؟

اره واسه رفتن به دانشگاه بچمو میزاشتم خونه مادرم .

ولی درس خوندن و اینا همش میشه واسه ساعت ۱۱ شب به بعد که بچم خواب بود 

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   
چند تا همکلاسیام تو زمان دانشگاه باردار شدن تازه یکیشون یک بار سقط هم داشت باز باردار شد نمره هاشونم ...

اره عزیزم من خودم سال اول دانشگاهم باردار شدم و با بچه درس خوندم ولی دوتا بچه کوچیک واقعا سخته

سلام .چطوری برنامه ریزی کنم واقعا نمیدونم . ممکنه راهنمایی کنید

علیکم السلام

اول اهدافتون رو بنویسید.مشخص کنید میخواهید به چی برسید؟ 

اولویت های زندگی رو روی کاغذ بیارید.

هر روز صبح یک لیست از کارهای روزانه بنویسید.مثلا اینطوری: 

۱.شستن لباس

۲.نهار

۳.مرتب کردن اتاق

۴.اتو لباس ها

۵.بازی با بچه ها

۶.درس

۷.خرید

۸.....

از وقت هایی که بیهوده تلف میشه استفاده کنید.مدیریت زمان یاد بگیرید.مثلا من تلویزیون نمی بینم، این وقت رو صرف کار دیگه ای کردم

خوابتون رو تنظیم کنید، نه کم باشه و نه زیاد

سرعت عملتون در انجام کارها رو بالا ببرید

اراده بالا و تلاش مساویه با موفقیت.به آخر کار نگاه کنید...سختی شما فقط همین چند ساله ولی سه چهار سال دیگه شما یک مادر موفقید که نه از بچه داری زدید و نه از اهداف و آرزوهای خودتون دست کشیدید.هیچ موفقیتی بدون زحمت به دست نمیاد

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اره عزیزم من خودم سال اول دانشگاهم باردار شدم و با بچه درس خوندم ولی دوتا بچه کوچیک واقعا سخته

میدونم سخته ولی علاقه زیادی به مطالعه و درس دارم ولی گاهی هم نا امید میشم از دست تنهایی و انرژی منفی اطرافیان

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
والا من کاملا دست تنها هستم . همسرمم موافقه ولی کمکی ندارم از لحاظ خانواده ام . نمیدونم چکار کنم یا ...

چی بگم والا ، الان که آنلاینه ، تا هنوز آنلاینه و کرونا هست ارشدو بخونید دوسالم که بیشتر نیست😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من با دوتا بچه ارشدم رو خوندم و الان هم برای دکترا شرکت کردم.بله میشه اما برنامه ریزی میخواد

ببخشید شما دکترای چه رشته ای شرکت کردید ؟

آره واقعا سخته ، البته اگه بخوان میشه دختر عموم با سه تا بچه اونم سه تا پسر شیطوووون درس میخونه😂

علیکم السلام اول اهدافتون رو بنویسید.مشخص کنید میخواهید به چی برسید؟  اولویت های زندگی رو روی ...

ممنون از شما 🙏🌹

راسش من عاشق درس و مطالعه هستم . رشته پژوهش هنر و مباحث هنری . دوست دارم دکترای این رشته را بگیرم و تدریس کنم یا دانشگاه یا هنرستان . 

راسش دیگران میگن درس خوندن اینجا فایده نداره و دکتری هم بگیری پارتی بازیه و تو رویایی فکر میکنی . و دلسردم میکنند . میگن برو همون عکاسی آتلیه بزن ولی من ته قلبم دوست ندارم . به نظرتون فکر من درسته و براش تلاش کنم با توجه به سن و شرایطم و دست تنهایی ؟ 

ببخشید چون شما تجربه دارید گفتم ازتون بپرسم 💐

شغل همسرتون چجوریه ؟ شبا کار میکنن یا روزا؟

آره واقعا سخته ، البته اگه بخوان میشه دختر عموم با سه تا بچه اونم سه تا پسر شیطوووون درس میخونه😂

من خودمو میبینم ک ایام امتحانات جنگ اعصاب دارم 

این امتحانای مجازی هم ک گاهی کلا ۱۰ دقیقه اس وسط امتحان بچت میاد بهت میچسپه ک مامان اب میخام 

مامان جیش دارم 

مامان فلان 

مجبوری یا بچه رو دعوا کنی از اتاق بیرونش کنی یا امتحانو از دست بدی

درس خوندنم همینطور اصلا نمیزاره بشینی😕

چی بگم والا ، الان که آنلاینه ، تا هنوز آنلاینه و کرونا هست ارشدو بخونید دوسالم که بیشتر نیست😂

آخه من میخوام دولتی قبول شم که خیلی سخته اونم رشته هنر 

سلام آفرین به شما مادرتون کمک هست برا بازی با بچه میشه ازتون رو بگید من نیاز دارم چون به شدت دلم میخ ...

سلام ممنون

مادر من معلمند، خیلی کمکی ندارم.قبلا فعالیت و مسئولیت های شوهرم کمتر بود و خیلی کمک حالم بودند.اما الان چندین ماهه که نیستند و شده در یک ماه فقط دو ساعت دیدمشون.تمام بار زندگی روی دوش خودمه

زندگی من برنامه داره.و این برنامه ترکیبی از متغیر و ثابته.چون بچه ها کوچکند نمیشه یک برنامه دقیق نوشت که همه کارها سر یک ساعت معین انجام بشند.

هر روز لیست کارهای روزانه ام رو مینویسم، یک ساعت مشخصی برای بچه ها وقت میزارم.زمان مجردیم یک دختر پرحوصله بودم که کلی طول میکشید تا کارها رو انجام بدم اما بعد ازدواج دیدم اینطوری نمیشه زندگی کرد.برای همین روش زندگیم رو عوض کردم و خیلی باسرعت کار میکنم

خوابم رو کم کردم،وقت هایی که بیهوده میگذشت رو استفاده کردم.تلویزیون رو کنار گذاشتم.کسلی و بی حالی رو ترک کردم

و چند هدف بلند مدت و کوتاه مدت نوشتم و پیش میرم.به جای اینکه وقتم رو صرف فکر به حرف اطرافیان کنم و هدر بدم تمرکز کردم روی درس

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....