سلام خوبین من دوره هام ۲۸ روزه ی قرار بوده پنج شنبه پریود بشم که تا الان نشدم بی بی جک مدیکور دیشب و امروز صبح زدم اونی که دیشب بود بعد یک ساعت خط دوم پررنگ شد ولی اینی که صبح زدم ی خط کمرنگ کمرنگ افتاده همه مدل علائم بارداری دارم چون بچه دومم هست دقیقا حالت تهوع سر صبح دارم حالا نمیدونم باردارم یا نه ممنون میشم کمکم کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچه اول هم حالت تهوع داشتم از دو روز قبل پریودیم فقط صبح ها که بیدار میشدم اخه سر اپلی دو روز مون ...
بی بی چگک مدیکور خراست.خیلی مزخرفه
من ماه قبل سه تامدیکور فوری مثبت شد ولی باردار نبودم.ان شاالله که شما باشین یه مارک دیگه امتحان کن
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
بی بی چگک مدیکور خراست.خیلی مزخرفه من ماه قبل سه تامدیکور فوری مثبت شد ولی باردار نبودم.ان شاالله ک ...
والا نمیدونم تا الان پنج تا بی بی چک زدم سه تا قبل موعد که یکی هاله انداخت دو تا منفی دو تا هم بعد موعد زدم که اینجوری شد اخه هر جا میری فقط مدیکور داره
والا نمیدونم تا الان پنج تا بی بی چک زدم سه تا قبل موعد که یکی هاله انداخت دو تا منفی دو تا هم بعد م ...
نه مارکای دیگه هم هست بگردی
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
اره ازمایش مطمئن تره.من ۱۴ روز عقب انداختم درحالی که پریودیام منظمن.خارش سینه داشتم وکمی درد شکم