2777
2789
عنوان

قرص فلوکونازول ۱۵۰

836 بازدید | 6 پست

کیا مصرف کردن...امروز دونه اخرش ک ۳تا بود رو مصرف کردم...چند روزه تپش قلب سرگیجه در حد افتادن بهم دست داده..امروز خیلی بدتر شدم توی گلوم احساس خفگی میکتم سردرد شدید امکانش هست ازین قرص باشه سرمم شدید گیج میره

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

هر 72 ساعت یکی باید بخوری... من استفاده کردم برای عفونت قارچی خداروشکر چیزیم نشده

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
هر 72 ساعت یکی باید بخوری... من استفاده کردم برای عفونت قارچی خداروشکر چیزیم نشده

۳روزی یکی خوردم..این علام رو نداشتید؟ 

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد                                                         به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم مصرف کردم ،حالم بد نشده

دنیا فقط صد سال اولش سخته .. مرگ جزئی از زندگی است و تولدی دوباره در دنیای دیگری  که اون دنیا بستگی به اعمالت داره که اگه در این دنیا خوب بودی و ظلم نکردی اون دنیا رو خوب ساختی و بالعکس اگر بد بودی و ظلم کردی که تا ابد روحت در عذابه 
 ۳روزی یکی خوردم..این علام رو نداشتید؟ 

نه ولی خداروشکر مشکلم حل شد

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
نه ولی خداروشکر مشکلم حل شد

خداروشکر🙏...

از وقتی قرصا خوردم اینجوری شدم...مرسی