2777
2789
خود مشاور تلفنی بهش گفت بیاید ولی بابام توجه نکرد  یه مدت مشاور خیلی پیگیر بود  دیگه دید ...

😬 اگه میخوای اونقدر خلاف کنی بخون رشته ای که دوستداری بزن دانشگاه قبول شو برو خوابگاه چرا توی یه راهی غد بازی می‌کنی که بدبخت شی

منم سر رشته ای کع دوست داشتم محکم وایسادم و زدمش البته مامان بابام انقدر سخت گیر نبودن اما فکر فرار میکنی رشته تی که دوستداری بزن و قبول شدی شاید اون موقع راضی بشن شایدم بتونی بری خوابگاه یا از کسی که روی پدر مادرت تاثیر داره بخواه باهاشون حرف بزنه مادر بزرگ پدر بزرگی کسی که بذارن چیزی که استعداد و علاقه داری بری

عزیزم این کتاب هامون سبطی اسمش چیه راستی  تست هم داره ؟ در مورد تماممم ارایه قواعد جمله کلمه و ...

کتاب هامون سبطی موضوعیه کتاب ارایه هاش جداست نکات دستوری جدا قرابت جدا کلمه و املا هم جدا هر سه پایه تست هم داره ولی عالیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رتبم باید زیر ده هزار باشه که همونم اوردن سخته😭😭💔

زیست حرف اخر ۶۰ ۴۰ تهیه کن بخون عالیه 

تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند      از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بی‌نمازی؛ نگفتند بی ‌حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...

از الان شروع کنی میرسی 

تیکر کنکورمه۰۰ دختری در من ساز امیدواری میزند      از حضرت علی پرسیدند:بزرگترین گناه کبیره چیست؟حضرت نگفتند بی‌نمازی؛ نگفتند بی ‌حجابی؛ نگفتند روزه نگرفتن ...بلکه فرمودند: «مایوس و ناامید شدن از رحمت خداوند»باز آی باز آی هر آنچه هستی باز آیگر کافر و گبر و بت پرستی باز آیاین درگه ما درگه نومیدی نیستصد بار اگر توبه شکستی باز آی ...
بعد از سه رشته تاپ فیزیو بهترینه جز محالاته بدون کنکور بشه😂

با پول همه چی میشه که...😞

ما معلممون میگفت یه بنده خدایی کارخونه دار بود پول داد الان دخترش داره تو شهید پزشکی دندون میخونه😞

کتاب هامون سبطی موضوعیه کتاب ارایه هاش جداست نکات دستوری جدا قرابت جدا کلمه و املا هم جدا هر سه پایه ...

اینا کتابای جدا داره یا تو ی کتابه ولی تقصیم بندی   طبقه بندیه ؟ اخه این همه کتاب واسه ی درس وقت گیر نیس ؟ 

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 
😬 اگه میخوای اونقدر خلاف کنی بخون رشته ای که دوستداری بزن دانشگاه قبول شو برو خوابگاه چرا توی یه را ...

من از هیچ رشته ای تو تجربی خوشم نمیاد😞💔

ریاضی دوست داشتم نمیتونمم خودم عوض کنم مامان بابام خیلی پیگیرن و همش چک میکنن نمراتم رو 😞💔

همه هم بغیر مشاور مدرسم میگن دخترت داره حماقت میکنه نزاریا الان تجربی بهترین رشتست و همه پولدارن توش و اینا...😞 مامان بابامم بیشتر ترغیب میشن منو نگه دارن تو این رشته 😞