2777
2789

من زیستم به شدت ضعیفههه چون اصلا از این رشته خوشم نمیومد منو بزور اوردن الانم تهدیدم کردن یا پزشکی یا دندون یا مامایی یا فرهنگیان میاری یا دیگه پدر مادرت نیستیم و حقی بر گردنت نداریم (نگین نمیکنن به هر حال پدر مادرتن چون با داداشم کردن)

شما کتاب زیست خوب چی میشناسین؟ سیرتاپیاز بهتره یا خیلی سبز؟ اگه مارک خوب دیگه ای هم میشناسین لطفا معرفی کنین😭😭

لطفا یه کتاب تست زنی فارسی هم معرفی کنین😞❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم اگر خودت علاقه نداری به دندون و اینا از اول هدفت رو بذار فرهنگیان و خوب بخون برای حدود رتبش هرچی هدفت شفاف باشه بهتره. موفق باشی

من دوستم اومد مهندسی هم کلاس بودیم اما انصراف داد رفت دبیری الانم خوشحاله

درسته حقوق معلم بالا نیست اما تابستون تعطیلن پنجشنبه تعطیلن و برای خانم ها از نطر روحیه بد نیست خصوصا رشته ای بری که عین ریاضی با فهم بچه ها درگیر نباشی دیگه راحتی

من فیلم سایت آلامیبینم نکته هارومینویسم همزمانم کتاب ذرسیم خونده میشه. بعده هرقسمت فیلم کتابدرسیم رو یباردیه میخونم. میرم رو درسنامه کتاب میکرو. خیلی خیلی سریع حالت تورق سریع میخونم.ک.بتونم تستارو بعدن بزنم. حدودا بالا3ساعت درروز وق میزارم برازیست.هربار ازدرسی ک خوندم 1سوم تستارو میزنم تحلیل میکنم. روز بعد یک سوم دیه رو

امروز تست 1  4  7 رو میزنم

فردا 2 5 8

پس فردا3 6 9

اینجوری میزنم. قشنگ قشنگگگگگ میشینه تو ذهنم. 

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
رتبم باید زیر ده هزار باشه که همونم اوردن سخته😭😭💔

از دندون و پزشکی خیلییی راحت تره. زیر ده هزار نمیگم راحته ولی بخونی خیلی ممکنه! خیلی ها برای زیر هزار میخونن. خصوصا اینا که پزشکی می‌خوان که رتبشون باید واقعا کم باشه

میتونی بابا میانگین درصدت رو باید ببری بالا. من اون موقع مشکلم این بود یه درسی که میخوندم چند تا رو ول میکردم طول کشید تا دستم اومد. بعدم حس میکنم از نظام قدیم یعنی زمان ما که سه چهار سال پیش بودیم به پارسالی ها تو کنکور سوال دادن که سخت شد ما از بعد عید کتابای جمع بندی خط ویژه و کتاب شیش سال کنکور میزدیم نتیجه خوبی داشت

دخترا میدونین برای فیزیوتراپی رتبه حداقل و حداکثر چقدره برا منطقه ۳؟

خانما جان شوشوتون  رلتون زیدتون عن اقاتون لایک نکنید 😫دهنم سرویس شد 🥴خسته از جانی که گرفتار تن است💔                    دلتنگی های آدمی را باد ترانه میخواند                  رویاهایش را آدم بی ستاره نادیده میگیرد             و هر قطره اشکی به زهر چشم می ماند                 های و هویش را در آستانه افق محو میکند            در آتش عشق میسوزد و ....آرام آرام                     در گورستان دریا غرق میشود...