2777
2789

سلام عزیزم منم آزمایش سلفری دادم چندوقت پیشا تاپیک زدم کسی،چیزی نگفت منم مثل شما خیلی نگرانم ولی به خدا توکل کردم

گفتن سه هفته ای آماده میشه

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌

اگه شهرستانی یکم دیرتر میاد ..برا جاریم ۲۵ روز طول کشید

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه آزمایشا وسونوهام خوب بود ولی توی آزمایش خون ان تی یه ریسک کم دیدن که منم چون ترسیدم گفتم آزمایش سلفری بدم ریسکشم زیاد نبود اما گفتم خیالم راحت بشه الان ۱۶هفته م احتمالا یک هفته تا ده روز دیگه جوابش میاد شما چندهفته ای ریسکت چطور بود؟

من ۲۹سالمه با همسرمم فامیل نیستیم

شما چن وقته که سلفری دادین

من ۵ اسفند آزمایش دادم 

گفتن باید نمونه خون رو بفرستن تهران

وسه هفته طول میکشه

واینکه دونوع داشت یکی آلمانی که ده روزه انجام میشد ویه آمریکایی که سه هفته ای ولی گفتن دقت آمریکاییه خیلی بیشتره واگه میتونی اونو انجام بده منم گفتم تحمل میکنم این سه هفته رو...

من همه آزمایشا وسونوهام خوب بود ولی توی آزمایش خون ان تی یه ریسک کم دیدن که منم چون ترسیدم گفتم آزما ...

من سونو ntخوب بود بعد ازمایشم تریزومی ۱۸برام ریسک داشت دکتر گفت سلفری انجام بده منم انجام دادم ولی ۴هفته اس که منتظرم نتیجه اش نیومده دیروز برام دکتر سونو نوشت انجام دادم گفت رشد خوبه و طبیعیه نگران نباش اما اصن نمیتونم آروم باشم...من ۲۳سالمه 

من سونو ntخوب بود بعد ازمایشم تریزومی ۱۸برام ریسک داشت دکتر گفت سلفری انجام بده منم انجام دادم ولی ۴ ...

نگران نباش عزیزم هرچند که درکت میکنم وخودم تو شرایطی مثل توام سنتم که پایینه زیر سی سال چیزی نیست منم سونوهام همه خوب بودن بارشد طبیعی ولی منتظر جواب سلفری هستم.چندهفته ای؟دکترم میگفت خیلی وقتا این آزمایش ان تی خطا میزنه وجدیدا خیلی ریزشدن تو این موارد ولی این یه آزمایش دقیقه وجوابش خیلی دقیقه...

به آزمایشگاه زنگ نزدی؟شهرستانی؟

ان شاء الله که بچه هامون سالم باشن...شما الان چند هفته هستین

انشالله که قطعا همینطوره...

خدا خیلی مهربونه

منم اسنرس دارم ولی ته دلم میدونم چیزی نیست.

من الان ۱۶هفته م 

اره عزیزم شهرستانم

پس یکم دیرتر میاد

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
نگران نباش عزیزم هرچند که درکت میکنم وخودم تو شرایطی مثل توام سنتم که پایینه زیر سی سال چیزی نیست من ...

اره شهرستانم..هرروز زنگ میزنم میگه آماده نیست من الان۱۷هفته

اگه نتیجه اومد بمنم خبر بده منم خبرت میدم ...توکل برخدا

حتما عزیزم.نگران نباش خدابزرگه کمکمون میکنه

ولی به آزمایشگاهت یه زنگـبزن