2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین

83 بازدید | 18 پست

بچها میدونم خیلی تاپیک زدم ولی خیلی میترسم

من یک روز بعد پریودم بی بی چک زدمو عکسشو میزارم و مثه عکس شد و همه تو نینی سایت گفتن حامله ای بازم خودم خیلی شک دارم و با اینکه الان چهار روز از پریودیم گذشته دیگ میترسم بی بی چک بزنم و اشتباه بشه همش درد پریودی رو دارمو ترشحاتم سفیده و سینه هام خیلی درد میکنه روش پر رگه های کمرنگ سبز و ابی شده و قلبم تپشش رفته بالا و معدمم سنگینه به نظرتون حاملم؟

https://uupload.ir/files/sxn2_۲۰۲۱۰۳۰۵_۱۳۵۰۵۲.jpg

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیبی چکت مثبته علائمم که داری پس بارداری دیگه یه آزمایش خون بده معلوم بشه چند هفتته برو زیر نظر دکتر

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
چرا دوس دارم میترسم نباشه عکس بی بی چکمو نگا کن تو پست پایینی گذاشتم

من فکر کردم نمیخوایی دخترخوب توکه میخوایی نمیدونی استرس برات سمه؟همین اسارس باعث میشه تنظیم بدنت بهم بخوره.

خودتو سرکرم کن و بهش فکرنکن و روزهارو نشمار یکم آروم باش انشالله که بارداری.

بی بی چکت که به وضوح مثبته

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نمیدونم استرسم بی جاست میترسم مثبت نشه دوباره 😅

چرا عزیزم مثبته نگران نباش 

دخترم تو قشنگ ترین اتفاق امسال منی😍😘🥰🤩 دوست عزیزاگه داری امضامو میخونی لطفا برا سلامتی دخترکم یه حمد مهمونم میکنی 🙏😊
من فکر کردم نمیخوایی دخترخوب توکه میخوایی نمیدونی استرس برات سمه؟همین اسارس باعث میشه تنظیم بدنت بهم ...

چرا خیلی دوسش دارم اتفاقا از خدامه که باشه من فقط میگم چون یه روز بعد پرویدم زدم زود نبوده؟امکانش هست اشتباه باشه؟