2777
2789

من هفته ۱۸ رو دو سه روز دیگه تموم میکنم.

یکی دو هفته پیش حرکت های بچم رو حس میکردم خیلی هم زیاد بود و چند روز اینجوری بودم ولی بعد اون دیگه تکوناشو حس نمیکنم.نگرانم وقت دکتر هم ۱۰ روز دیگه هست.چی کار کنم؟جای نگرانی داره؟

شما در چه حالین؟حس کردین تا حالاتکوناشو؟ 

امیدی هست چون خدایی هست  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟آخه قبلا می گفتن تو این هفته ها تکوناش مهم نیس و کم حس میشه .مسخرم کردن واسه همین پرسیدم باز؟

به حرف این واون گوش نده ،سلامتی خودت وبچه ات مهمه،یه شکلات بخور به پهلوی چپ بخواب ببین تکون میخوره

خدایا شکر❤

نگران نباش من16هفته بودم 2روز مدام تکونش حس میکردم بعدش دیگع قطع شد رفتم دکتر صدل قلبش گوش کردم همه چی عالی بود دیگه هم تکون نخورد الان 21هفته هستم تازه تکون خوردنش شروع شده

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
به حرف این واون گوش نده ،سلامتی خودت وبچه ات مهمه،یه شکلات بخور به پهلوی چپ بخواب ببین تکون میخوره

با یه شکلات درست نمیشه من بچم چند ساعت منو تو سونوگرافی الاف کرد همین چند روز پیش😁 انقد چیزای شیرین خورده بودم حالم داشت بهم میخورد، اونجا اتاق استراحتم داشت میرفتم به پهلوی چپ دراز میکشیدم یک ساعت ولی یک سانتم بچم جابجا نمیشد.