2777
2789

مادرِ مادرشوهرم همیشه تو جمع تحقیرم میکنه از من بدش میاد برام مهم نیست حسش نسبت به من چیه میخوام این حس تنفری که تو وجودم شکل گرفته از بین ببرم چون خیلی عذابم میده

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

سلام یکم سخته نمیدونم شاید بی توجهی نشنیده گرفتن یا جواب دادن متقابل ک همون لحظا خالی شی کینه نشه

میگم این گرون زرد نارنجی سبز اینا قضیشون چیه کجان

اگرتوهم در برابر هر بی عِدالَتی ازخَشم به لرزه می اُفتی،بدان که یکی ازرُفَقای من هستی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن به این موضوع فکر نکنی،چون تا زمانی ک این تویه ذهنته ،آزادت نمیزاره و همیشه درگیره 

یه مدت بیخیال شو و به این فک کن که اصلن هیچ چیزی نسبت بهت نداره و آدم خوبیه،ب خدا راحت میشه.یادت باشه تو رندگی به هیچ چیز بد و آزار دهنده فکر نکنی،چون همون فکر انقدررر بزرگو بزرگ میشه که تو دیگه نمیتونی جلوشو بگیری،چ جوری بهت بگم..ببین در هرموردی فکر بد داشته باشیو هی با خودت اونو تکرار کنی،بهتر ک نمیسه هیچ..نابودتم میکنه..

دل مرنجان ،که به هر دل ز خدا راهی است

با تجربه بهت بگم که اگر میخای حس قلبی خودت خوب بشه ، کاری کن که متوجه بشه براش احترام قاعلی و دوسش داری.

تا حالا بهش هدیه ای دادید!؟ 

مثلا روز مادر و اینا؟!

اگر نه که پیشنهاد میکنم مثلا بمناسبت عید یه گلدون گل یا یه هدیه کوچیک بهش بدی. 

اسمش باج نیست. این کار شما بخودتون آرامش میده. ایشون هم شرمنده میشه و متوجه رفتار بدش با شما میشه ، از همه مهمتر متوجه میشه که براش ارزش و احترام قاعلید.

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

اگه کسی به شما حرف بدی میزنه که ناراحتتنون میکنه ۳ حالت داره یا خشمگینه یا نادانه یا مریضه ...پس نباید ما ناراحت بشیم .ما اگه اهمیت ندیم حرف دیگران هیییییچ تاثیری توی زندگی ما نداره این ماییم که حرف دیگران رو تبدیل به چاقو وشلاق میکنیم وبه خودمون می زنیم.

بله بی تفاوتی درباره موصوع و اون شخص خاص میتونه خس ادم و خوب کنه

اونجوری استارتر ممکنه چند لحظه دلش خنک شه مثلا.

ولی حسش هرگز خوب نمیشه.

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

سلام عزیزم راهکاری که استاد هلاکویی میگن اینکه یا از طرف دوری کن یا اگر نمیتونی ازش دوری کنی در برخورد با این آدم خودت رو بزن به کری، کوری و لالی(یعنی موقع تحقیر اون فرد کاملا بی تفاوت باشی) 

سعی کن دیوار وجودت از آهن و سنگ باشه وقتی محکم به نظربیای، طرفت بعد ازچندبار اذیت کردن تو وقتی میبینه کاری از دستش برنمیاد ونمیتونه تورو ناراحت کنه میره پی کارش چون میبینه داره وقت خودش رو تلف میکنه اما اگر دیوار وجودت شیشه ای باهربار سنگ زدن اون میشکنی و همین اون فرد رو تشویق میکنه ادامه بده چون میبینه به هدفش که همون آزار تو هست رسیده 

در ضمن پیشنهاد ویژه من به شما اینه که همیشه از خداوند کمک بخای قبل از اینکه وارد مجلسی که این فرد هست بشی

ودیگه اینکه پیج استاد هلاکویی رو دنبال کن در اینستا بهت انگیزه میده 

سلام یکم سخته نمیدونم شاید بی توجهی نشنیده گرفتن یا جواب دادن متقابل ک همون لحظا خالی شی کینه نشه م ...

سلام گلم جواب که نمیتونم بدم چون پیره احترامش واجه و واقعا سخته برام تحمل حرفاش 

تاپیک بامداد خمار برای لاغری

سعی کن به این موضوع فکر نکنی،چون تا زمانی ک این تویه ذهنته ،آزادت نمیزاره و همیشه درگیره  یه م ...

میخوام اینکارو کنم ولی مثلا تا میام تو یه جایی خوش باشم ایشون یه حرفی میزنه که واقعا خوشیمو بهم میزنه

با تجربه بهت بگم که اگر میخای حس قلبی خودت خوب بشه ، کاری کن که متوجه بشه براش احترام قاعلی و دوسش د ...

من بهش بی احترامی نکردم تا حالا ولی ایشون تو هر مجلسی منو میبینه مثلا میگه فلانی بچت چقدر چاقه در حالی که بچه من ۱۴ ماهشه و ده کیلوعه کاملا طبیعیه یا به خودم میگه چاقی یا تحقیرم میکنه که دختر زاییدی یا میگه برای چی اسم شوهرت و برادر شوهرت صدا میکنی بیحیایی یا میگه برای چی میری خونه مادرت یا میگه چرا تو عروسی برادرت رقصیدی زشته زن حامله برقصه در حالی که ایشون مادربزرگ همسرم هستند و اصلا این مسایل بهشون مربوط نمیشه

اگه کسی به شما حرف بدی میزنه که ناراحتتنون میکنه ۳ حالت داره یا خشمگینه یا نادانه یا مریضه ...پس نبا ...

مطمئنم مریضه چون از تحقیر دیگران لذت میبره