ناراحت نشی عزیزم ولی ب نظرم شوهرت دنبال جلب توجه زنای دیگس والا اگه کسی شوخ طبع باشه تو خونه با زنش شوخی میکنه ن ک خواب و خستگیش واسه زنش باشه و روی خوشش برای دیگران
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلم نمیاداخه خیلی خسته میشه ۲شیفت کارمیکنه خیلی سخت واسه زندگینون تلاش میکنه خیلی دوسش دارم فقط همین ...
برج زهرمارینی سریه چیزالکی دادبی داد میکنه منم صدا بلندشه قلبم دردمیگیره کلا تن صداش بالاس عصبانی هم شدنی من نابودمیشم مدلشه ۱۰ ساله روحرفش حرف نمیزنم فقط خودخوری میکنم وسعی میکنم بی خیال باشم ولی سخته 😔😔😔
دلم نمیاداخه خیلی خسته میشه ۲شیفت کارمیکنه خیلی سخت واسه زندگینون تلاش میکنه خیلی دوسش دارم فقط همین ...
ببین گلم اگه شاهر شما در کل آدم شوخیه و حد و حدودشو هم میدونه. یعنی شوخی میکنه اما جوری نیست که هرزگی کنه. اشکالی نداره. یعنی از نظر من اشکالی نداره. اما اگه مییینی هرزگی میتنه جدی جدی باهاش برخور کن
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !