2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هسته سیب بزار ، خیلی خوشگله ۳ هفته طول میکشه دربیاد

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇

من گذاشتم.. عزیزم ۲۴ ساعت خیس کن...

بعد ی پارچه نخی رو بنداز رو ی ابکش ..ابکش رو بزار تو ی سینی یا بشقاب گود...بعد گندم خیس شده رو پخش کن تو پارچه و کاملا خیسش کن ...تو سینی یا بشقاب گود اب بریز اما ن زیاد هر روز خیسش کن بعد چند روز که جوان سبز زد بریز تو ظرف مورد نظرت.یادت باشه هیچ وقت زیاد آب نده کپک میزنه

از ۲۰ اسفند بزار ۱۲ ساعت گندمتو خیس کن  بعد بریز تو ظرف مورد نظرت بعد یه پارچه نخی بنداز روش ...

دیر نیست؟اینی که گفتی چه سخته😂😂خیلی سال پیش گذاشته بودم یادم نمیاد چجوری بود ولی انقد سخت نبود

من خیلی قبلا گذاشته بودم ولی یادم نمیاد چیکارکردم😂ماهم معمولا میخریدیم دیگه امسال گفتم خودمون بزار ...

نه آخه تصور کن اگه هرسال هر فرد پنجاه گرم گندم برا سبزه استفاده کنه چقدر گندم به هدر میره 

بعدم تو سیزده به در اینور اونر میندازن و موجب آلودگی میشن 

واسه همین کلا هیچوقت سبزه نمی ذاریم

بابام بالاخره با خارج رفتنم موافقت کرد🤗 این دوسال زود تموم شه برم پیش برادرم و سرنوشتم 
چقدر هسته جمع کنیم😀

هسته ۲ یا ۳ تا سیب ، چون ممکنه بعضیا در نیان ، اچه میخوای پر پر بشه ۴ تا خوبه 

البته بستگی به ظرف داره 

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇