بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هسته سیب بزار ، خیلی خوشگله ۳ هفته طول میکشه دربیاد
برای زندگی من😔 و زندگی خودت و آخرتت لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم 😌😜😛، مرسی ... بعد برو پایین ... 😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂 اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘 در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇
بعد ی پارچه نخی رو بنداز رو ی ابکش ..ابکش رو بزار تو ی سینی یا بشقاب گود...بعد گندم خیس شده رو پخش کن تو پارچه و کاملا خیسش کن ...تو سینی یا بشقاب گود اب بریز اما ن زیاد هر روز خیسش کن بعد چند روز که جوان سبز زد بریز تو ظرف مورد نظرت.یادت باشه هیچ وقت زیاد آب نده کپک میزنه
هسته ۲ یا ۳ تا سیب ، چون ممکنه بعضیا در نیان ، اچه میخوای پر پر بشه ۴ تا خوبه
البته بستگی به ظرف داره
برای زندگی من😔 و زندگی خودت و آخرتت لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم 😌😜😛، مرسی ... بعد برو پایین ... 😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂 اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘 در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇