2777
2789
عنوان

لکه بینی یا پریودی لطفا بیاین

77 بازدید | 13 پست

سلام خانوما 

من پریودی نا منظم دارم و قرص میخورم که عادت بشم سر موقع و هرماه سر تایم مشخص پری میاد. این ماه 12 موعدم بود که نیومد و 14 چندتا لکه قهوه ای افتاد رو لباس زیرم که با ترشح بود فک کردم عفونته دیروز که 15 بود بیشتر شد همون قهوه ای که نوار گذاشتم که از دیروز عصر تا الان دوتا لکه قدر نخود افتاده رو نوار ولی ببخشید دستشویی میرم ادرار میکنم چندتا قطره میریزه قهوه ای ولی بازم رو نوار چیزی نمیفته. تجربه داشتم که قبل پری قهوه ای بیاد اما فقط قدر نصف روز یا یه روز اینجوری بوده و بعدش قرمز میشه  الانم احساس میکنم همون لکه های موقع ادرار هم از دیروز کمتر شده یعنی این از چیه؟ 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨

قرصت رو هرروز خوردی؟ منظم خوردی ؟یا چن روز رو جا انداختی؟

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرصت رو هرروز خوردی؟ منظم خوردی ؟یا چن روز رو جا انداختی؟

اره عزیزم دقیق خوردم 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
یعنی خدایی به پریود میگی پری 🤣

بخدا حال ندارم بنویسم😂😂😂😂

اگه تو اقدامی شاید حامله ای 

اره تو اقدامم😢

نمیدونم والا گفتم شاید دارم پری میشم 

لازمه برم دکتر؟ یا صبر کنم

تورو خدا اگه کسی میتونه کمک کنه بفهمم باردارم یا پری میاد یا مشکل دیگه ای هس

ادم روانی میشه با این علائم والا. چی میشد ما هم مثه ادم حامله میشدیم این لکه بینیا و دیر و زود شدنا ...

وای اره بخدا دیوونه شدم 😢

7 ماهه هرماه اعصاب خوردی دارم

این ماه عقب افتاد کلی امیدوار شدم که فعلا اینجوری شد 🤦‍♀️

حالا صبر کن تا فردا پس فردا پری نیومد بی بی بزار

باشه عزیزم مرسی 😢💓

اره عزیزم دقیق خوردم 

شاید عفونت 

شاید استرس داری نمیذاره پریودی کامل بیاد 

خلاصه یا دکتر برو 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

لکه بینی الان قطع شده