2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم الهی دستت بشکنه😶

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 59 پست
واییییی  توروخدا نگو دیدید حق داشتم😥😥😢😢😢

والا خواهرشوهرمم موهای دخترشو ک فر بود کوتاه کرد دیگه بعدش صاف در اومد منم واسه همین تا الان ک دخترم دو سال و ده ماهشه فرفری هاشو کوتاه نکردم اصلا 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خب

اخه بخاطر ی مو اومدی لعن و نفرین میکنی من جاش بودم تحمل نمیکردم بچه ای مگه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
از این حرصم میگیره همش هشت مارس هشت مارس میگه گفتم هشت مارس نمیخوام شعور احترام به خانمتو یاد بگیر

پسرتون به همون اندازه پسر همسرتونم هست هرچقدر مو زیبا باشه کوتاه کردنش ضربه ای به کسی نمیزنه، بهتره شما هم به نظر همسرتون احترام بذارین ضمن اینکه هیچ کار اشتباهیم نکرده، شما عاشق موهای پسرتونید اگه همسرتون به همون اندازه از موهاش بدش میومد تکلیف چی بود؟ 

عزیزم درکت میکنم

حتما کلی حرصت گرفته

خانمایی که میگین عیب نداره گاهی داخل بچه ها اگر موی فر یا حالت دارشون رو کوتاه کنی ضاف میمونه دیگه (دیدم به خدا!) خلاصه همین موضوع ازار دهندست

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

ابجی منم طلاق گرفته... اخر هفته ها پیش باباشه بچش.. میدونست خواهرم روی موهای پسرش حساسه رفته بود سر بچه رو ماشین کرده بوده خواهرم تا سه روز اشک میریخت 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
آخه مهاشو خیلی دوس داشتم باید یه مشورتیم با من میکرد

عزیزم مو سریع رشد میکنه واقعا ارزش دعوا داشت؟حق داشتی دلخورشی اما دعوا بنظرم زیادی بود چون چندوقت دیگه دوباره رشد میکنه