یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...
چرا هیچکس منو تگ نمیکنه..؟😓 خوب با منم دوست باشید دیگهه😪 پس منو توی تاپیکای عکس تگ کنید یا هر تاپیک دیگه ای 😍😝💜 یه دخمل لوس و بابایی😛😌💜🧸 تا بهم بگن بالا چشت ابروعه گریه میکنم😭😂😂😂😂😂😂😂 یعنی در این حد لووووسم😂😝❤❤ من همتونو دوست دارممممم😍 البته بجز مردا 😒😒😏 😄💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
وای کاش پسرت را زن ندی از اون مادر شوهرایی بخاطر دعوات با اون کاربر میگم البته انگار سابقه دا ...
به تو مربوط نیست اولا دوما چقدر پیگیری اسم پسر منم تو دهنت نیار آدم هایی مثل شما دختر تربیت می کنند.باشه تو خوبی فقط برو پی کارت به شما هم مربوط نیست من چیکار میکنم دفعه اخرت هم باشه برا من پست میذاری قشنگ درگیر بقبه هستی حرف حق بهتون میزنند آتیش میگیرید برو برو پی کارت.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.