2777
2789
عنوان

بیبی‌چک بزارم؟

208 بازدید | 24 پست

با این تاریخ‌های پریودم، موعد بعدیم کِی هست؟

۸ مهر

۱۱ آبان

۱۰ آذر

۱۴ دی

۲۰ بهمن

الان چندم اسفند موعدمه؟

تنبلی ندارم و هجدهم هر سیکل فولیکول خوب دارم.

قبلا خیلی تنظیم بودم ولی وقتی اقدام دارم اینجوری بی‌نظم میشه...😅😅😅😅

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار بی بی چک

من فردا 26 سیکلمه دارم وسوسه میشم فردا بزارم🧐

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
من صب بی بی زدم مثبت شدم ی ساعت دیگه میرم ازمایش خون😊 توکل بخدا اون ماه ۹ بهمن پریود شده بودم

مبارکه😍😍😍برا ماهم دعا کن عزیزم

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
مبارکه😍😍😍برا ماهم دعا کن عزیزم

ممنون عزیزم ازمایش خونم مثبت بشه‌تاپیک میزنم‌میگم از چ روشی معجزه شده.

انشالله همه‌اونایی ک منتظرن بچه دار بشن

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
ممنون عزیزم ازمایش خونم مثبت بشه‌تاپیک میزنم‌میگم از چ روشی معجزه شده. انشالله همه‌اونایی ک منتظرن ...

منو تک کن حتما بیام بخونم😍🤲❤

خو منم الان ۲۵ سیکلمه. تاپیکمو قشنگ بخون🙏🙏❤

اره مث همیم که😍

میدونی برا بعضیا چند روز قبل هاله میندازه برا بعضیا چند روز بعدش تازه نشون میده

من خودم الان دو تا بیبی چک خریدم یکیشو فردا پس فردا میزارم یکیشم صبر میکنم تا 32 سیکلم بشه بعد میزارم

توام فردا همینکه بیدار شدی بیبی بزار ولی اگه نشون نداد ناامید نشو و صبر کن تا چند روز دیگه بازم بیبی بزار ایشالله که مثبته😍😍

ممنون عزیزم ازمایش خونم مثبت بشه‌تاپیک میزنم‌میگم از چ روشی معجزه شده. انشالله همه‌اونایی ک منتظرن ...

حتما که مثبته عزیزم😍

منم تگ کن پس 🥰

اره مث همیم که😍 میدونی برا بعضیا چند روز قبل هاله میندازه برا بعضیا چند روز بعدش تازه نشون میده م ...

ان‌شاءالله نتیجه خوب بگیریم

هر وقت که به صلاحمونه...

من الان گذاشتم منفی بود ولی بازم امیدوارم. هر وقت اون بالایی اُکی بده همه‌چی حله حله👌👌

ان‌شاءالله نتیجه خوب بگیریم هر وقت که به صلاحمونه... من الان گذاشتم منفی بود ولی بازم امیدوارم. هر ...

ایشالله عزیزم

توکلت بخدا باشه

ما امروزو میبینیم و خدا سالها بعد رو

ایشالله که اوردن بچه به صلاحمون باشه و خدا بهمون بده🌹