2777
2789
عنوان

بچه ها پدر نامزدم فوت کرد😭😞

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 53 پست

اون بیچاره پدرش فوت شده بود شوکه شده یادش رفته تولد و اینکه به اسی بگه

واقعا چرا اینقد دوس دارید بگید نامزدنیست دوست پسره؟!

.دقیقا تو تاپیکای اینطوری همه میریزن سر بنده خدا ک دوست پسرتع حتما!!!

عجب

اسی بذار ی مدت تو خودش باشه نامزدت بهش بفهمون ک غم اون غم توام هست و بی تفاوت نیستی و درکش میکنی و ازش انتظار نداری مرگ پدرشو فراموش کنه پاشه بیاد با تو عقد کنه الان!!!

بعدم کم کم بغلش کن و نازش کن فعلا چیزی درمورد عقد و اینا نگو ک فکر نکنه واسه تو اصلا مهم نیست..

ی چند ماهی خلاصه باید صبوری کنی و بهش آرامش بدی و شریک غمش باشی تا اونم زودتر خوب بشه حالش هی مرگ پدرشو هم بهش یاداوری نکن 

هی نگو هرکی ی قسمتی داره و اخی حیف شد و...

تو نت ی کم درمورد طرز برخورد با آدم داغدار رو بخون

خوب میشه نگران نباش

چاپ اعلامیه در دو ساعت! اوکی بای.

مگه چند تا اعلامه بود دوتا بود اونم کوچیک 

هنوز بزرگ‌تر ها رو درست نکردن که بعدشنم تو پول بدی دنیا رو برات زیر و رو میکنن دیگه اینکه کاری نداره😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من👈👈👈👈👈👈😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اون بیچاره پدرش فوت شده بود شوکه شده یادش رفته تولد و اینکه به اسی بگه واقعا چرا اینقد دوس دارید بگ ...

مرسی عزیزم واقعا داره از نی نی سایت و کاربراش بدم میاد 

اما مرسی از تو😭❤️

باشه حتما مرسی واقعا❤️

اون بیچاره پدرش فوت شده بود شوکه شده یادش رفته تولد و اینکه به اسی بگه واقعا چرا اینقد دوس دارید بگ ...

واسه منم همین اتفاق افتاد چند ماه پیش و نامزدم سر یه هفته حالش خوب شد چون خیلییی حساب شده باهاش رفتار کردم

انتظار نداشته باش الانم مث قبلا شب تا صب بشینه باهات چت کنه یا....

ولی زود خوب میشه اگه ببینه درک میکنی شرایطشو و شریک غمشی از دل

اوکی ولی مادر نامزدش گفته پیشش نروبذار تنها باشه؟؟ کلا قضیه بوداره هرجور حساب کنی نرمال نیست

این پروفایل توسط دونفر استفاده میشود

روحش شاد

دم عیدی دیگه هرسال عید واسه بقیه یه خاطره تلخ میمونه

تو این هوای سرد اخه دریا؟☹

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مرسی عزیزم واقعا داره از نی نی سایت و کاربراش بدم میاد  اما مرسی از تو😭❤️ باشه حتما مرسی واق ...

بیخیال حرف هر کی ناراحتت میکنه ب ت.خم چپ نامزدت دایورتش کن عشقم😘😘😘  فقط فکر نامزدت باش و تو نت سرچ کن چطوری با همسر داغدارمون حرف بزنیم تا قشنگ بدونی چیکار کنی خیلی مهمه رفتارت تو این موقع ک زود میتونه برش گردونه ب زندگی عادی یا بدترش کنه

روحش شاد دم عیدی دیگه هرسال عید واسه بقیه یه خاطره تلخ میمونه تو این هوای سرد اخه دریا؟☹

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اوکی ولی مادر نامزدش گفته پیشش نروبذار تنها باشه؟؟ کلا قضیه بوداره هرجور حساب کنی نرمال نیست

نامزد منم چن ماه پیش پدربزرگشو از دست داد خودش ازم خواست ی چند روزی تنها باشه منم درکش کردم این بنده خدا ک باباش هست خیلی بدتره الان نمیتونه ب عشق و عاشقی فکر کنه شوکه هست

من با تنها گذاشتن و درک کردنش ب روش درست یه هفته ای ب زندگی عادی برگردوندمش

بیخیال حرف هر کی ناراحتت میکنه ب ت.خم چپ نامزدت دایورتش کن عشقم😘😘😘  فقط فکر نامزدت باش و تو ...

واسه آدمای با ادب و‌نزاکتی مثل شما بیش از این انتظار نمیره.سرتونو بکنین تو برف تا هرکی هرجور خواست سرکارتون بذاره.متاسفم واسه این طرز حرف زدنت معلوم نیست از کدوم دهات داره صدات میاد

این پروفایل توسط دونفر استفاده میشود
روحش شاد دم عیدی دیگه هرسال عید واسه بقیه یه خاطره تلخ میمونه تو این هوای سرد اخه دریا؟☹

افرین دریا تواین هوا

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
واسه آدمای با ادب و‌نزاکتی مثل شما بیش از این انتظار نمیره.سرتونو بکنین تو برف تا هرکی هرجور خواست س ...

من بی ادب نیستم

فقط چیزایی رو میگم ک بقیه ت.خم گفتنشو ندارن👌

من همه حرفم با اسی بود مخاطبم شما نبودین بهتون برخورده ب من ربطی نداره 

بابای

بیخیال حرف هر کی ناراحتت میکنه ب ت.خم چپ نامزدت دایورتش کن عشقم😘😘😘  فقط فکر نامزدت باش و تو ...

تربیت_خانوادگی_صفر#  

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)