باید از سمت خدا معجزه نازل بشود... تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود تَنها شادیِه زِندِگیم اینِه کِه هیچکَس نِمیدونِه دَر چِه حَد غَـَمگینـَم :")🥀✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدارو شکر پدرو مادرم تو شهر برادرم زندگی میکنن با برادرم راحترن اصرار نمیکنن برم پیششون منم سر این مساله شانس اوردم سال تا سال نرم پیششون خونوادم هیچی نمیگن فقط مادر شوهرم هست اونم زیاد علاقه به دید و بازدید نداره شوهرم هروقت بتونه بهش سر میزنه من سر این مساله شانس اوردم کسی بهم گیر نمیده بیا . منم دلم تنگ نمیشه مادر شوهرم هم با فامیلاش جوره با برادر و زن داداشاش و برادر زاده هاش و خواهراش و خواهر زاده هاش جوره . جاریم هم بخاطر این میره خونه شون چون اهل رفت و امده و مثل من نمیتونه خونه بمونه دوست داره به هر بهونه ای بره خونه این و اون. وگرنه مادر شوهرم علاقه ای به رفت وامد نداره همه بهم میگن تو شبیه مادر شوهرتی رفت و امدی نیستی