2777
2789
عنوان

عید میخوان جمع بشن چه کنم

181 بازدید | 13 پست

یه سال بابامو از نزدیک ندیدیم چون بندر قرمز بود و منع سفر 

حالا برا عید همه پیله کردن بابا و مامانم بیان این ور کشور همه دور هم جمع بشیم 

خیلی میترسم 

چکار کنم 

نمیتونم بهشون بگم نیایید 

من بچه کوچیک خانواده ام

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

.... نمیدونم چی بگم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدن پدرمادرارزشش خیلی بیشتره 

خیلی زیادیم 50 نفریم با بچه ها خدایی نکرده یکی الوده باشه 

دیگه هیچی

واتساپ و دوباره ف ی ل ت ر کن ولی توروخدا دارو رو دوباره به قیمت قبل برش گردون....

میخوان بیان خونه شما؟

نه تو شهر ما یه خونه باغ دارن

میخوان اونجا جمع بشن 

بیان نمیشه ما نریم 

منم بچه هام کوچیک

دیدن پدرمادرارزشش خیلی بیشتره 

خوب هرکی میخواد پرواز بگیره بره بندر ببینتشون 

اونا بیان همه جمع مین

می ارزه به اینکه شاید آخرین باری باشه ک بخوای ببینیش؟؟

فکرکردم خودشونن میگ پنجاه نفرن

ولی خدایی نه ایناالان خیلیا دیدم رعایت نمیکنن مهمونیابرپاست ب پلاکشون ی برچسب میزنن شبامیرن میان بخدا شانسم دازن حالاکسایی گ میترسن مریضم شدن نمیدونم اینایی ک دورهمن چرانمیشن خدانکنه ولی خب رعایتم شرطه

رنگ ولایتhaircolorist
فکرکردم خودشونن میگ پنجاه نفرن ولی خدایی نه ایناالان خیلیا دیدم رعایت نمیکنن مهمونیابرپاست ب پلاکشو ...

خب اونا ترسی ندارن

همین ترس خیلی خطر ابتلاشو افزایش میده

این بنده خدام میترسه

خدارو شکر پدرو مادرم تو شهر برادرم زندگی میکنن با برادرم راحترن اصرار نمیکنن برم پیششون منم سر این مساله شانس اوردم سال تا سال نرم پیششون خونوادم هیچی نمیگن فقط مادر شوهرم هست اونم زیاد علاقه به دید و بازدید نداره شوهرم هروقت بتونه بهش سر میزنه من سر این مساله شانس اوردم کسی بهم گیر نمیده بیا . منم دلم تنگ نمیشه مادر شوهرم هم با فامیلاش جوره با برادر و  زن داداشاش و برادر زاده هاش و خواهراش و خواهر زاده هاش جوره . جاریم هم بخاطر این میره خونه شون چون اهل رفت و امده و مثل من نمیتونه خونه بمونه دوست داره به هر بهونه ای بره خونه این و اون. وگرنه مادر شوهرم علاقه ای به رفت وامد نداره همه بهم میگن تو شبیه مادر شوهرتی رفت و امدی نیستی