2777
2789

بچه ها شما اگر برای کسی کادوی گرون قیمت بخرید ولی اون شخص با اینکه وضع مالیش خیییییلیبهتر ازشماست برای شما کادوهای معمولی با قیمت مناسبتر بخره بهتون برمیخوره؟! 

چی کار کنم بی تفاوت باشم!؟ همسرم عادت داره کادوهای خوب بده به بقیه درحالی که دیگران اصصصلا اهل این کارنیستن. من لحم میگیره 

حریفش هم نمیشم هرچی میگم نکن! میگه من توقع جبران ندارم😑😕☹️😒

منم لجم گرفت، تو که دیگه جای خود داری

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه نگه دار که اندازه نکوست🌹

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

نمیدونم

ولی اگه حس کنم بخاطر جبران بخواد به همون اندازه کادو بخره (یعنی یجورایی اجباری اون کادو رو بخره ) بدم میاد

دوسدارم همه دلی واسم کادو بخرن ن از ر و جبران

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
این جمله رو به شوهرم بگم یعنی؟! 🤔

عزیزم تو همه چی میانه رو باشین حتی محبت کردن و هدیه دادن

بعضی ها با وجود وضع مالی خوب اعتقادی به کادو گرون قیمت ندارن

بعضی هم وسعشون نمیرسه که براتون جبران کنن

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
چی کار کنم؟! ☹️

به زبون بگیرش و راضیش کن، مثلا تو زمان مناسب باهاش صحبت کن، 

از  خانواده خودت شروع کن، وقتی  میخوای کادو بدی دقیقا بگو هر کسی رو در حد کادوهاش جبران میکنیم، مثلا برا تولد بچم اینقد آورده منم اینقد میبرم کافیه،

بگو بدم میاد کسی ازم توقع بیجا داشته باشه حتی خانواد خودم 

تو موقعیت های متفاوت اینو بگو، 

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟