2777
2789
تحت هیچ شرایطی قبول نکن حتی اگه به قیمت جدا شدنت از شوهرت باشه.اگه انجام دادی هم خودت رو بی ارزش کرد ...

اره دقیقا چون واقعا خیلی حرکت زشتیه اخه مادر شوهرم میگه ما باید برگه سلامت رو به خانواده شوهر نشون بدیم که حرف در نیارن 

منم قبول دارم که این کار یه جور توهینه...ولی الان که مادر همسر آیندت خودش پیگیر این قضیس،برو بگیر و بکوب تو صورتش چون اگه نگیری احتمالا برات حرف در میارن...از اون ورم به مامانت بگو که به خانواده نامزدت بگه که داماد هم باید برگه سلامت داشته باشه👍🏼دیگه خودت میدونی اسی جان

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر من رفته بود به مامانم گفته بود باید پارچه سفید رو ببخشیدا بایدخونی کنی به برادرشوهرش وخواهرشوش نشون بدین مامان منم گفت داماد خودش میدونه چیکار داره میکنه لازم به این کارا نیست منم رفتم دوتا جیغ سر شوهرم زدم کاملا موضوع تموم شد 

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهدهم باشه
یه جور شک و توهینه

تو بعضی خانواده ها هم رسمه 

ی جور اطمینانه

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

مادرشوهر من رفته بود به مامانم گفته بود باید پارچه سفید رو ببخشیدا بایدخونی کنی به برادرشوهرش وخواهر ...

وااای بابا الان دیگه دوروزمونه عوض شده مگه کسی دیگه این کارو میکنه 

اره دقیقا چون واقعا خیلی حرکت زشتیه اخه مادر شوهرم میگه ما باید برگه سلامت رو به خانواده شوهر نشون ب ...

شما هم بگو ما همجین رسمی نداریم. زمانی که اومدنی خواستگتری زبونتون واسه مهریه و جهیزیه چرخید واسه برگه ی سلامت نچرخید؟ باکره بودن من یا نبودن من چه ربطی به دیگران داره؟ شوهرم هست شب زفاف خودش کامل میفهمه این کافیه

من شب عروسیم. مامانم گفت شاید اینها رسم دارن پارچه بگیرن. بیا پارچه بب  با خودت. گفتم اگه پارچه رو نشونم بدی همین امشب میزنم همه چیز رو کنسل میکنم. خانواده ی شوهرم هم شنیدن. حتی جرات نکردن از من بپرسن که شب زفافم چی شد. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
مگه مال  مردا هم معلوم میشه

عاره 

میرن پزشکی قانونی ابروشون میره😄

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
وای منم مامانم گیر داد منم ی دعوایی راه انداختم  ب نامزدم گفتم ک این کار و نمیکنم اونم گفت نک ...

دقیقا مثل من🤦🏻مامانم به مادر شوهرم میگفت ببریدش اگه خواستید برگه بگیرید!اونا هم میگفتن نبابا ما اعتماد کامل داریم این چه حرفیه😐نقش مادر و مادرشوهرم عوض شده بود😒

منم از دوران دوستیمون به همسرم گفتم اگه این کارو بکنم کلا باهات تموم میکنم چون بهم بی اعتمادی،اونم گفت من اصلا این چیزا برام مهم نیست و به خانوادش هم گفت من از این کار خوشم نمیاد🙄

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
وااای بابا الان دیگه دوروزمونه عوض شده مگه کسی دیگه این کارو میکنه 

منم همینو میگم دیگه اصلا خجالت سرشون هم نمیشه خواهرشوهرم به بابام میگفت دخترتون باید به ما تحویل بدین دیگه ولی اصلا من محلشون ندادم خودش خفه شده حالا خودش عروس داره ببین میگه عروس باید تحویل بدن یانه

بترس از دادگاهی ک قاضیش شاهدهم باشه