2777
2789
صرفا میتونید محل زندگی رو بلحاظ جغرافیایی تعیین کنید 

ببینید در حالت معمول اختیار تعیین محل سکنی با زوج هست با تفویض این اختیار به شما میتونید در این خصوص تصمیم گیرنده باشید 

نه اینکه مثلا اگر تهران میدان شوش زندگی میکنید همسر رو تحت فشار بزارید که باید خونه توو فرشته بخری !

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟
خوب ربطش به اینکه اکه دلش نخواد از همسرش اطاعت نمیکنه  بره از شهر خودش به یه شهر دیگه .تو دادگا ...

تمکین معنی عام داره یک بخشش مربوط به محل زندگی میشه 

مفهوم تمکین تبعیت از زوج هست چه ب لحاظ زناشویی و تمکین خاص و چه به جهت انجام وظایف معمول و روزمره!

قطار می رود ، تو می روی ، تمام ایستگاه می رود . . . و من همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام. مگر می شود تو نیایی . . ‌‌.؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببینید در حالت معمول اختیار تعیین محل سکنی با زوج هست با تفویض این اختیار به شما میتونید در این خصوص ...

ببینید من الان خونه مادرهمسزم میشینم بااین حق میتونم درخواست بدم که از اونجا بلند شیم 

بعد اگه بهانه پول بیاره بازهم حرفم جایی میره

میخوام مطمئن شم بعد درخواست بدم

هرگز اجازه نده یک روز بد این احساس رو بهت بده که زندگی بدی داری
تمکین معنی عام داره یک بخشش مربوط به محل زندگی میشه  مفهوم تمکین تبعیت از زوج هست چه ب لحاظ زن ...

ممنون

ببینید من الان خونه مادرهمسزم میشینم بااین حق میتونم درخواست بدم که از اونجا بلند شیم  بعد اگه ...

زوج قانونا باید برای زوجه مسکن مستقل اختیار کنه حتی بدون داشتن حق مسکن!

با فرض داشتن این اختیار میتونید قانونا از همسرتون این موضوع رو مطالبه کنید که مسکن مستقل و متناسب با شأن شما البته مسکن متعارف و معقول ، تهیه کنن

می‌تونه این درخواست در ابتدا از طریق اظهارنامه رسمی باشه و در صورت عدم اجابت طرح دعوی

زوج قانونا باید برای زوجه مسکن مستقل اختیار کنه حتی بدون داشتن حق مسکن! با فرض داشتن این اختیار میت ...

تهش حرفم جایی میره؟؟

تهش حرفم جایی میره؟؟

سعی کردم خیلی ساده توضیح بدم، متوجه نشدید؟🤦🏻‍♂️

بله جایی میره

سعی کردم خیلی ساده توضیح بدم، متوجه نشدید؟🤦🏻‍♂️ بله جایی میره

نه من متوجه شدم برای اطمینان میپرسم خیلی ممنون از راهنمای تون بازهم خداروشکر شما اینجا بودین 🙏

تمکین معنی عام داره یک بخشش مربوط به محل زندگی میشه  مفهوم تمکین تبعیت از زوج هست چه ب لحاظ زن ...

بله میدونم منظورتون رو تمکین عام یعنی خونه مشترک وتمکین خاص یعنی از لحاظ جنسی ......من به زبان عامیانه توضیح دادم تا متوجه بشن

خانوما برای شفا پیدا کردن مادرم صلوات بفرستین لطفا .
بله میدونم منظورتون رو تمکین عام یعنی خونه مشترک وتمکین خاص یعنی از لحاظ جنسی ......من به زبان عامیا ...

مممون🌹🙏