2777
2789

شما دیدین یه دهه هشتادی بیاد بگه دهه هفتادیا فلان یا دهه شصتیا فلان؟بعد شما هنوز یاد نگرفتین سرتون تو زندگی مردم نباشه و قضاوت نکنید شاید همون دهه هشتادی که شما میگی خانوادش معتاد باشه قاچاقچی باشه متجاوزگر باشه و ازدواج کردن زندگی بهتری داشته باشه فقط یه طرفه به قاضی میرن  مردم ما متاسفم واقعا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

https://ninisite.co/discussion/topic/6032338/کدوم-بیمه-برا-آینده-زن-خوبهبرا-کسایی-که-شوهراشون-بیمه-نیستنکسایی-که-بلدکارن-بیا?postId=179923574

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

تاپیک ۶۰ صفحه جلو رفته و هنوز دارن بحث میکنن خنده داره از نظر من 😂

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بیخیال بابا،به نظرم هر کی به یه دهه توهین کنه از کمبود شعور خودشه.....

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         
بیخیال بابا،به نظرم هر کی به یه دهه توهین کنه از کمبود شعور خودشه.....

بله!

مام میتونیم تایپک بزنیم بیچاره دهه شصتی های مجرد!!

دل شسکتن ک هنری نیس

پرتقال خونیِ شوهرمم🍊😎 مردِ عسلیِ منه 🍯❤•••پروفایلم عکس خودمه کپی نشه لطفا
تاپیک ۶۰ صفحه جلو رفته و هنوز دارن بحث میکنن خنده داره از نظر من 😂

کوش

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بله! مام میتونیم تایپک بزنیم بیچاره دهه شصتی های مجرد!! دل شسکتن ک هنری نیس

حالا من خودم دهه هفتادی ام ....بله درسته

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️