2777
2789
عنوان

خاطره با پسر خاله

2301 بازدید | 24 پست

من بچه که بودم ینی شش و هفت سالگیم یه خریتی کردم با پسر خالم و دختر خالم که جدیدا یادم اومد پسر خالم شش سال و دختر خالم سه سال ازم بزرگترن 

سربسته دکتر بازی میکردیم منو دختر خالم مریض بودیم پسر خالم دکتر حالا فکر کنین دکتر آمپول تجویز کرد😬😬😬😬😬

به نظرتون یادشه 😤

از اون اتفاق حدودا ده دوازده سال میگذره 

اگه نظر دیگه ای داشتید برام بنویسید

تعداد رای : 33
نظرسنجی
بله
28
84%
نه
5
15%
 راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

قطعا یادشه

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم دکتر بازی و هیچکی تجربه نکرده باشه😑

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
یادشم باشه اهمیت نمیده دایورت کن

🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
قطعا یادشه

ووووووووش🤐😬

آمپول؟ حداقل سِرُم یا واکسن میزدید😂

بچه بودم😑 اصلا باورم نمیشه 🤐😐

فکر نکنم دکتر بازی و هیچکی تجربه نکرده باشه😑

من یه بار هی😑

یعنی امپول میزدت؟

دقیق یادم نمیاد.......🤯😳