حرفتون به همسرتون خیلی اشتباه بوده ؛ چون بر رابطه تاثیر منفی میزاره ؛ همینکه همسرتون داره برای زندگی تون تلاش میکنه یک نوع محبته ؛ اگر دنبال محبت کلامی هستید با شوهرتون صحبت کنید و خواسته هاتون مطرح کنید البته تو مکقعیت های خوب وبه جا وسعی کنید خودتون رو هم بیشتر به همسرتون محبت کنید و نشون بدید تا نتیجه بهتری بگیرید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هزار بار این کار هارا انجام دادم ولی انگار ن انگار
خب زمان میبره! وقتی یکاری شروع میکنی انتظار نداشت باش یه حرکتی ک برا تو حیلی تاثیر گذاره برا شوهرتم همون جوری باشه ... باید صبر کنی فقط... مثلا یکار کوچیک میکنه واست ذوق کن... یا مثلا بگو یادته فلان روز اون جمله رو بهم گفتی وای چقدر دوس داشتم میخام تکرارش کنی برام لذت بخشه...یا اون کادویی ک گرفتی خیلی برام با ارزش بود.. جوابم نگرفتی نگرفتیا ولی در طول زمان میبینی چقدررر رفتارش تغییر میکنه... نگو ک خب من الان براش فلان کار کردم قربون صدقش رفتم اما اون کاری نکرد، چرتکه ننداز اول تو بهش محبت کن بی دریغ انتظار نداشت باش بعد ک کنارت اروم شد میفهمی چقدر عوض میشه