2777
2789
عنوان

ریزش مو شدید.. میترسم

266 بازدید | 25 پست

یه سال و نیمه موهام بی دلیل و ناگهانی شروع کرد به ریختن.. خیلی سریع.. بعد کف سرم مشخص شد.. موهام ایقد کم شده نمیتونم ببیندمش.. شدت دم موش.. ازمایشام خوبه و سونو.. همش میگم نکنه چیز خطرناکی باشه.. استرس الان دارم چن ماهه.. ولی اون موقع که شروع شد(یه سال و نیم پیش) نداشتم.. همش میترسم میگم نکنه سرطانی چیزی باشه.. اخه تو نت دیدم و یه نفر تو همین سایت گفت قبلش ریزش مو شدید داشته.. خیلی میترسم

تو خونه هم روسری میپوشم کسی نبینه.. خیلی سخته

منم مثل شما مدام فیفول میخورم خدا به دادمون برس

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

مطمئنی تنبلی تخمدان نداری؟

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلیلش چی بود؟ شما هم کف سرت مشخصه؟

اره موهام بشدت میریزه من ۱سال 

بس حرص زدم بخاطرشوهر بی لیاقتم 

الانم مدام قرص فیفول میخورم

چون زینک واسم تاثیرنداشت

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
سونو که دادم خوب بود.. تو سونو مشخص میشه؟

تو سونو و آزمایش هورمونی مشخص میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
صاف رفتی سر سرطان؟؟تو نت بزن دستمو با چاقو بریدم میزنه سرطان عزیزم یه چکاپ کامل کن یا شاید ارثی هست ...

چکاب دادم خوب بود.. از همینم میترسم که خوب بوده.. در کل استرسی هستم ولی اون یه ناگهانی و شدید اومد سراغم..

دست خودم نیست.. دیدم ازمایشا خوب بوده و یه نفر هم تو سایت نوشته بود قبلش ریزش زیاد داشته ترسیدم

دکتر پوست و مو  چی گفت ؟  من بیوتین خوردم خیلی ریزشم کمتر شد داشتم کچل میشدم

شما دلیلت چی بود؟ مف سرت مشخص بود؟

والا من همه ازمایش و سونو که دادم دیگه نرفتم پیش دکتر وقتی دیدم خوب بوده همه چی گفتم برم هم بی فایده س و تو این کرونا

اره موهام بشدت میریزه من ۱سال  بس حرص زدم بخاطرشوهر بی لیاقتم  الانم مدام قرص فیفول میخو ...

من در حدیه که میبندم میشه دم موش واقعا.. حالا شما باز خوبه دلیلش میدونی.. من هم که معلوم تیست میترسم

شما دلیلت چی بود؟ مف سرت مشخص بود؟ والا من همه ازمایش و سونو که دادم دیگه نرفتم پیش دکتر وقتی دیدم ...

من رفتم دکتر زینک و بیوتین داد چاق شدم ولی ریزشم کمتر شده گفت اگر شدید شد بیا ازمایشای بیشتر