2777
2789

سلام. 

من پوستم به شدت خشکه

کف دستام و پاهام همیشه عرق میکنه و خیسه ولی بازم پوسته پوسته میشه . یا گوشه های ناخنم و خود ناخونامم حتی خشکه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خیلی تند تند میرم حموم و این بدتر میکنه وضع و چون بعد حموم هربار کل بدنم خشکی میزنه و میسوزه😓😓 

میشه اگه راهکاری دارید بدین لطفا🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

مثلا شامپو بدن یا صابون خاصی هست برای رفع این مشکل؟ یا لوسیون و کرم خاصی که تاثیرش زیاد باشه؟

ممنون میشم 

یک پیج هست به اسم محصول خوب خیلیا دیدم از روغناش مخصوصا روغن بنفشه اش تعریف کردن یک سر بهش بزن

من خودم استفاده نکردم ولی دوستانم استفاده کردن راضی بودن کامنتای پیج هم خیلی رضایت داشتن همه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم مثل تو بودم بعد حموم پوستم کشیده خشک میشد تا اینکه شامپو بدنرو عوض کردم 

بعد صورتمم رو بعد حموم با وازلین چرب 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

سلام منم مثل تو بودم بعد حموم پوستم کشیده خشک میشد تا اینکه شامپو بدنرو عوض کردم  بعد صورتمم ر ...

چه شامپو بدنی میزنید ؟

من هرچیو امتحان میکنم همونجوریه

هیچ راهی نداره منم همینطورم.فقط ۲۴ ساعت کارم شده استفاده از مرطوب کننده ماهی ۲ تا مرطوب کننده تنوم م ...

وای خیلی سخته

من واقعا تنبلم تو این چیزا و حوصلم نمیکشه😓😓😓😓

صابون نزن کیسه هم نکش پوست دست و صورتتم چرب نگه دار شامپو بدن با نرمی قابل حس بزن 

نه صابون میزنم نه کیسه میکشم

با اینکه تو‌ حموم احساس میکنم خوب تمیز نشده پوستم و چربه انگار، ولی بیرون حموم میشه مثل کویر خشک خشک و کشیده میشه انگار

یکی تو مدرسه داشتیم دچس داشت هانیکو صداش کنیم

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
یکی تو مدرسه داشتیم دچس داشت هانیکو صداش کنیم

دوس😶

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜