2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها لطفا توی زندگی دهه هشتادی ها دخالت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 188 پست

من ده هشتادیم تو سن 14 سالگی ازدواج کردم و الان به دلایلی دارم جدا میشم ولی بدون شخصیت و شعور تو هر سنی هست و به وجود میاد چخ بسا یک دختر ده ساله از یک زن 30 40 ساله با شعور تر باشه  ولی از اینکه چیزی بدونه یا تجربش بیشتر باشه مطمعنا هر چی سن بالا تر باشه باشه تجربه زندگی بیشتر داره و بدون کسایی که دارن نصیحت برا سن ما می‌کنند برای خودمونه جدا از کسایی که توهین می‌کنند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم الهی خوشبخت باشید. ازدواج نه دیروقت خوبه نه زود. بهنگام اش خوب. دانشگاه رفتن سرکار رفتن حتی کار پاره وقت همه و همه به شناخت انسان از جامعه کمک میکنه و انسان بهتر میتونه زندگی کنه. هرکسی توهین میکنه در حقیقت به خودش توهین کرده اما مسلما یک زن سی ساله تحصیل کرده و جامعه دیده با دختر چهارده ساله خیلی فرق داره. روابط باید چارچوب داشته باشد. دوست پسر داشتن قبل از هجده نوزده سالگی واقعا اشتباهه. باعث بلوغ زود رس جنسی و هزار مشکل فکری و روحی. 

پانزده سال سخت کار کردم درس خوندم مقاله نوشتم وترجمه کردم  دنیا رو سفر کردم اما و اما لذت هیچ لحظه ای به اندازه لحظه زایمان نیست (سه بار) تجربه کردم. بی نظیره. خدای من به همه آدمها لذت پدر و مادر شدن و بچشون ❤💖💗
من یه دهه شصتی ام که به نظرم اونهایی که دلشون برای دهه هشتادیها میسوزه بیشتر دلشون برای این میسوزه ک ...

موضوع سالم بودن بچه نیس منم تو ۱۷سالگی بچه اوردم متاهلم هستم شوهرمم خوبه خودمم زود ازدواج کردم ولی دستت تو جیب خودت باشه یکم خوشبگذرونی بعد ازدواج کنی یچیز دیگست دوسال بعد ک دعوا کردن و شوهره بیرونش کرد نیاد تاپیک بزنه شوهرم میخاد منو بکشه نمیتونم برم طلاق بگیرم پول ندارم ی راهیی بگید منو نکشه

خدا میبیند و بس...!
دارم بهش افتخار میکنم 

زشته خب شما هم که حداقل ۶ ۷ سالی بزرگترین دارین مثل همون دهه هشتادیا باهاشون مقابل به مثل میکنین

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻
و اینکه اونا اشتباه کردن تو نباید آبروشون ببری و اسمشون رو همه بگی

من تو اون تاپیک نبودم اصن

منو ‌تگ کرده😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

اگه درس نمی خونین اگه نمیخواین دانشگاه خوب و رشته ی خوب برین اگه نمیخواین شاغل درست حسابی باشین اگه نمیخواین در عرصه ی علم و پژوهش باشین باشه عیب نداره هر کس یه انتخابی داره اما خواهش میکنم مطالعه ی ازاد داشته باشین نه اینکه بشینین رمان و قصه بخونین نه مطالعه ی خوب و اساسی و همه جانبه

بچه های شما مادر اگاه میخوان ، زنها باید تو جامعه باشن ، نسل قبل ارمانگرا بود و تو جامعه ظاهر شد اما نسل شما داره پشت پا میزنه و خودشو دور میکنه از جامعه .. باز هم باشه اما لطفا از مطالعه غافل نشین سیاسی اجتماعی روانشناختی تاریخی و ...

انقدر درگیر خاله زنکی نباشین اینو تاپیک ها فریاد میزنه ، شما مهم هستین برای تربیت نسل بافرهنگ و اگاه برای جامعه برای خودتون برای حقوق زنها و و و ...

لطفا منفعل نباشین

نمیدونم چی بگم الان ۳۱ سالمه ولی بارها و بارها به خودم گفتم ۲۶ هم زود بوده ازدواج کردم .آخه درسمم تموم بود فقط شاغل نبودم .اونوقت توی ۱۸ سالگی نمیدونستم روابط زناشویی چیه 

من عقبم یا شماها جلوید 

تو باشعوری و بعد درست ازدواج میکنی انشالا 😍😍😍😍

قربونت.دهه هشتادی نیستما😁

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی