2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها لطفا توی زندگی دهه هشتادی ها دخالت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 188 پست

من یه دهه شصتی ام که به نظرم اونهایی که دلشون برای دهه هشتادیها میسوزه بیشتر دلشون برای این میسوزه که یا شوهر نکردن یا شوهر خوبی ندارن و فکر میکنن زندگی متاهلی همه مثل زندگی اونها افتضاحه که هر چی دیر تر واردش بشی بیشتر سود میکنی.

آخه یکی نیست بگه به زندگی خودت برس چکار داری به زندگی دیگران؟ میگیم مسافرت و مهمونی نرید کرونا قطع شه میگن به کسی ربطی نداره میگیم روابط و پوشش و ارایشتون رو در شان زن حفظ کنید به زندگی خودمون رحم کنیم میگن به کسی ربطی نداره! حالا یهویی زندگی دهه هشتادی ها مهم شد چون کودک میخاد کودک بزرگ کنه!؟

والا مادر من شانزده سالگی باردار شد خداروشکر هممون هم سالم و صالح و تحصیلکرده و خوشبختیم.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداییش ۱۴سالگی میفهمیده دوس پسر چیه رابطه چیه مدیریتشو میدونسته  من دیگه رد دادج

اره دیگه یاد بگیریم دیگه ماااااااهاااااا. 

الانم عقدن؟ زندگی دوران عقد با بعد عروسی کلا مدیریتش متفاوته امیدوارم اینم بلد باشن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

اون زن ۳۰ ساله ایی که ادعا دارید ازش بیشتر میفهمید قطعا یکیه مثل مامانتون و خودتون که غیر از مدرسه و ارایشگاه و سبزی پاک کردن با دروهمسایه  فراتر نرفته. جمع کنید بابا 

اول شخص مونث 
من یه دهه شصتی ام که به نظرم اونهایی که دلشون برای دهه هشتادیها میسوزه بیشتر دلشون برای این میسوزه ک ...

مادر شما برا دهه ۴۰

دوره زمونه عوض شده میشه بگی پدربزرگم با اسب رفت مسافرت منم برم

اقاااا اسی ب من بگو چرا منو تگ کردی 😂 اگ دعوا قراره بکنیم تا موضعم رو مشخص کنم 😐😐😂🤦‍♀️

چون من اصن تو اون تاپیکه نبودم

حالا میبینم میگی اونایی ک بودنو تگ کنین ک بیان بخونن😐

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

باشه شما جهشی خوندی و تونستی تو چندروز ناخن کار حرفه ایی بشی و دستت تو جیب خودته عزیزم بالا بری پایین بیایی کودک همسری اشتباهه ی اشتباه خیلی بزرگ خوب خداروشکر ک شما راضی هستید ولی لطفا این اشتباهو ترویج ندیدددد

خدا میبیند و بس...!
من یه دهه شصتی ام که به نظرم اونهایی که دلشون برای دهه هشتادیها میسوزه بیشتر دلشون برای این میسوزه ک ...

کل سایت پر شده از تاپیک دعوا و قهر و‌کتک و خیانت بعد میان زر میزنن یه جوری میگن دهه هشتادی زود ازدواج کرده انگار خودشون دیر ازدواج کردن ب کجا رسیدن 

لههنتتییییییی دیپلم داره  احتمالا کاردانش

چرا مسخره میکنین اخه😕

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻
موندم چرا گزارش نمیزنید

میخام موضعم مشخص بشه😐😐😐😂😂😂😂😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی