2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها لطفا توی زندگی دهه هشتادی ها دخالت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 188 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و اینکه اونا اشتباه کردن تو نباید آبروشون ببری و اسمشون رو همه بگی

اسمشونو نگفتم

کسی که به رلحتی توهین میکنه ابرو براش معنا ندارع

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
😂😂😂😂😂

تاپیک قبل گفته 

من خیلی دلم میخاد برم سرکار ولی زبون چربی ندارم ک بتونم مشتری جذب کنم یا...

چیکار کنم

چ شغلی پیشنهاد میدین😐

تو ذهنم فقط فعلا بوتیکی هس

آرایشی ام مقل کاشت ناخن یا خدمات پویت و مو خیلی علاقه دارم ولی پول اولیه‌شو ندارم

تاپیک قبلی استارتر گفته پول ندارم  الان میگه ناخنکارم برو بخون

اها اوکی

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
تاپیک قبلی استارتر گفته پول ندارم  الان میگه ناخنکارم برو بخون

جوابشو دادم شما که انقد حوصله داری برو تو این تاپیکم بخون که نوشتم خواهرشوهرم ارایشگره و رفتم پیشش یاد گرفتم!!

و مشکل مالی ام ندارم خداروشکر فقط چون ارتودنسی کردم و کلی خرجای دیگه دارم نمیخاستم شوهرمو بخاطر سرگرمی خودم تحت فشار بزارم

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
https://www.ninisite.com/discussion/topic/6011060/زبون-ندارم

والا چی بگم

بگذریم🍃

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
تاپیک قبل گفته  من خیلی دلم میخاد برم سرکار ولی زبون چربی ندارم ک بتونم مشتری جذب کنم یا... چ ...

آره خوندم برای همین خندیدم 😂

زورش اومده خواسته یه چیزی بگه بعید میدونم دیپلمم داشته باشه کسی که از ۱۴ سالگی دنبال دوس پسر بوده درسخون نمیشه😂😂😂

منم میخاستم برم رو ممبر و دعوا کنم😂😂😂 دیدم هپینجوری الکی تگیده

🤪🤐😂😂😂😂😂

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
پریدنو شما بلدی عزیزم که کامنتی که مخاطبش شما نبودی رو ریپلای میزنی نپرررر بشین سرجات😂

وقتی میگی کسی که دیپلم داره بیسواده اره راس میگی اخه ماشاالله خانم‌پرفسور سواد داره ازت‌‌میباره از طرز فکرت و عفت کلامت و ادبت و همچنین شخصیتت که برای برخورد با یه نفر همه رو کوچیک‌میکنی ..‌ ریپلای زدی جوابی نخواهی گرفت چون هم کلام شدن زیادی با امثال شما ینی درحد شما پایین اومدن