2777
2789

من یه دهه هشتادی فوق العاده خوشبختم و الان واقعا دارم تاسف میخورم واسه مردم جامعه ای که دارم توش زندگی میکنم و همچین کسایی شدن مایع فساد و عقلشون رو توی قرن یکم جا گذاشتن دلیل نمیشه وقتی انقدر مادراتون توی گوشتون حرفای قدیمی رو خوندن شما بیای برای زندگی بقیه نظر بدین

توی تاپیک قبلی من تقریبا همه پست هارو خوندم و واقعا ناراحت شدم وقتی فهمیدم هندز هم همچین آدمایی تو جامعه هست!!

اون خانومی که اومدی به من گفتی تو هولی برا همین زود ازدواج کردی خودتون الان به کجا رسیدین؟

خوشحالم که طرز فکرم مثل شما احمقانه نیست خوشحالم که اونقدر عقلم بزرگ شده که بفهمم هر حرفی رو به هرکسی نگم و تو زندگی دیگران دخالت نکنم اگه ببینم دوباره ایدیتو حتما تگت میکنم

و اون خانومی که میگفت دهه هشتادی ها ولن!!

ول یعنی چی واقعا؟

این کلمه نابجاییه و بنظرم نباید ایتجا ازش استفاده کنی دلیل نمیشه جمعا به همه بگی لطفا روی طرز صحبت کردن و ادبتون بیشتر وقت بزارید

نمیدونم واقعااونایی که خودشونو تو خونه زندانی کردن الان به چه جیزی رسیدن که ما نداریم؟

و کودک همسری!!

من یه خانومی که طرز فکرش از شماهایی که به ۳۰ سال زندگی کردنتون مینازید خیلی بهترع

درسمو کامل خوندم

الان یه ناخنکار حرفه ای ام

و به همسر خوب دارم که خداروشکررررر میکنم یه زن مثل شما گیرشون نیومده

خداروشکر که هر روز مثل شما تاپیک نمیزنم که شوهرم کتکم زده 

شوهرم بهم پول نمیده

و هزاران مشکل دیگه

مطمئنم ازرواج موفقی که من دارم از هزاران ازدواج یه خانوم ۳۰ ساله بهتره

و ۴ ساله ک همسرمو میشناسم و میدونم تغییری تو زندگیمون به وجود نمیاد که بگم الان داغم دارم این حرفا رو میزنم

و من به شخصه تا به سنی نرسم که بتونم مسئولیت و ادب یه بچه رو به دست بگیرم بچه نمیارم و لطفا دلتون واسه من و بچه‌م نسوزه

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

بزرگی ب سن نیس ب عقل و شعوره👏💕

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگتر شدی تعریفت از مسائل عوض میشه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دمت گرم

موفق باشی❤

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
منم دهه هشتادی ام و اصلا از حرف های نابجای اون تاپیک خوشم نیومد و متاسفم براشون ⁦...

کدوم تاپیک منو تگ کن ببینم اونجا

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

باشه بهش میگم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀