2777
2789
عنوان

شوهرم همش پول میده ب خانواده اش

274 بازدید | 13 پست

شما باشین عکس العمل تون چیه... قرض میده مثلا ولی چند سال طول می کشه تا پس بدن 

وضع مالی مون یکیه 

تازه اونا خونه و ماشین دارن ما نداریم 

هیچ کمک مالی نکردن تا حالا به ما 

خیلی هم ب من بی احترامی می کنن ولی باز شوهرم از حق خودمون میزنه میده ب اونا.... 

نمی دونم چ جوری قانع ش کنم ک زیاده روی نکنه 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر كى زندگی خودش و  جم کنه چه وضعشه. ... دیگه تو این دور و زمونه هنوز هم هستن آدمایی که بقیه رو بچاپن اح

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید بدتر است .. اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته ی عدالت این است که همه وقتی برابر می شوند که مُرده اند.
با این اوصاف بشین درست و حسابی باهاش حرف بزن شاید یادش رفته که خودش یه زندگی مستقل داره

اونا رو اولویت می بینه اما خودتون رو نه 

پس قسط واینا درست کن براش .وسیله خونه بگیر .طلا بگیر ‌به خودت برس ،

اختیار ش رو ندارم... همش میگه سر فرصت برات می خرم... والا من طلا هم ندارم میگم برام بخر نمی خره 

اختیار ش رو ندارم... همش میگه سر فرصت برات می خرم... والا من طلا هم ندارم میگم برام بخر نمی خره  ...

طلا رو اینطور میگه...کار دیکه کن ..برو ارایشگاه به خودت برس موهات ،ابرو ،ژل ...لباس ..وسیله خونه ،دکوری ..یا مثلا یگو یک ماشین بگیره ..هر سری با یک چیز خرج تراشی کن ..یا برو اینستا ،طلای سبک انتخاب کن و بهش بگو برات بگیره ...خیلی سنگین باشه ،شاید بهت بگه بعدا میگیرم ...هر سری این کار رو بکن .ایشالا ک درست میشه .

اونا رو اولویت می بینه اما خودتون رو نه 

عزیزم متاسفم که اینو میگم ولی کسی که اولیتش کسی دیگه باشه اصلا ندیدم درست بشه.تنها کاری که میتونید بکنید خرج خودتونو ببرین بالا.مادر من همچین شخصیتی داره خواهر برادراش و حتی عروس دامادشون کلا فامیلای خودش واسش تو اولویتن.با این کاراش زندگیمونو تباه کرد.کاش حداقل خانواده ی درست حسابی داشت یه مشت آویزون مفت خور که انگار همه مردم بهشون بدهکارن میان خونه توهین میکنن میخورن میخوابن جمع میکنن میبرن تازه بازم طلب کارم هستن انگار ارث پدرشونو از ما میخوان.مادر ما که اصلا انگار کوره که واسه خودشم ارزش قائل نیستن فقط وقتی پول میخواستن زنگ میزدن بهش.حتی نمیتونی تصور کنی چه عذابی این همه سال بهمون تحمیل کرده.باورت میشه وقتی بابام ورشکست شد یه روز بود که فقط ۱ کیلو تخم مرغ تو یخچال داشتیم شب رفتم واسه داداشای ۱۱ ساله و ۶ سالم درست کنم بخورن دیدم حتی یه دونه تخم مرغم تو یخچال نیست گفتم پس تخم مرغا با کمال پرویی میگه دادم به فلانی(پسر برادرش)برد.یعنی فکرشو بکن.این مثلا مادر ماست.این یه گوشه از کاراش.هیچ وقتتتت حلالش نمیکنیم هیچچچ وقت

کاربر خانم هستم.

عزیزم متاسفم که اینو میگم ولی کسی که اولیتش کسی دیگه باشه اصلا ندیدم درست بشه.تنها کاری که میتونید ب ...

چ بد 

والا شوهر منم همینه... نمی دونم چرا بعضی آدما اینجوری ان... شوهر منم خانوده ش وقتی پول بخوان یا دنبال منافع شون باشن ب شوهرم زنگ میزنن و خودشم اینو می دونه... میگه من خوشم ک براشون کاری انجام بدم و بهشون برسم... من