2777
2789

لیزر

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بده ....حتی با لیزر هم ردش میمونه ؟منم تتو ابروم دوست ندارم

نمیدونم لیرز چقد میتونه کمک کنه ولی واقعا بد شده ، دلم واسه ابروهای خودم تنگ شده، چه اشتباهی کرذم😢😢😢

هزینه اش زیاد نیس؟ 

فکر نمیکنم خیلی بشه بازم بپرسید ازپزشک،،،مال من یه تیکش خراب شدبالارفت،،،همه تاتوپاک شده پوستم چربه،الا اون یه تیکه که خراب شد😄😄😄😄شانسوببین

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم