2777
2789

دوستای عزیزم رفیقم قراره عروسی بگیره برج ۳ خیلی لاغره افسرده شده بابت لاغریش میگه لباس عروس تو تن نمیشینه گفتم شاید شما تجربه ای داسته باشین کمکش کنین ...ممنون

اشتهاشو زیاد کنه

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا لباس عروس تو هیکل استخونی شیک تره. یه خانومی اینجا میگفت با طلای سبز بیست کیلو اضافه کرده

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
بگو قرص جسینگ بخره گیاهیه ازعطاری ها خوبه جواب مبده یادگزا بخوره روزی دووتا عالیه 

عزیزم اتفاقا امروز میگفت پودر جینسینگ خورده جواب نداده ... قرص دگزا بخوره؟؟؟ دگزا ضرر نداره؟؟برگشت نداره چاقیش؟؟اگه تحربه داری کمک کن لطفا 

سلام استارتر، منم تا آخر دبیرستان وزنم ۴۸کیلو بود🙈 ولی بعدش یه کارایی کردم وزنم رفت بالا. الان ۷۵کی ...

قربونت بشم میگی چطوری عزیزم وزنت بالا بردی؟؟دوست منم ۴۶ کیلویه

اتفاقا لباس عروس تو هیکل استخونی شیک تره. یه خانومی اینجا میگفت با طلای سبز بیست کیلو اضافه کرده

خواهر جون دیگه لاغری هم یه اندازه ای جذابه زیادش اصن جالب نیس ... طلای سبز ازکحا باید بخره ضرر نداره؟؟

ببین من قرصای عطاریوخوردم چاق شدم و برگشت وزنم صفراموازعفونت برداشتن  یا رژیمای دکترابرگشت یچیز میگم برو بهش بگو دعامم میکنه منم اززنای اینجاشنیدم واقعادعاش ن کردم

شربت راسیب اشتهااورکودکان وبزرگسالان هرشیشه پنج کیلوچاق میکنه وقتی تموم کنه شربتوبره رووزنه پنج کیلوچاق میشه اشتهااورشدیده سریک هفته صورتش تپل میشه

من الان خودم پنک کیلوچاقشدم بازم خریدمـسیزده تومنه

رنگ ولایتhaircolorist
خب چی بخوره که اشتهاش زیاد شع

قرص مولتی ویتامین 

شیرینی جات و ریز خوره و کلا تامیتونه بخور و فعالیت بدنش بالانباشه که سوخت وساز کنه 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
عزیزم اتفاقا امروز میگفت پودر جینسینگ خورده جواب نداده ... قرص دگزا بخوره؟؟؟ دگزا ضرر نداره؟؟برگشت ن ...

من اونموقع یه داروی اشتهاآور مامانم از عطاری برام گرفت واقعاً عالی بود، هییییچ عوارضی هم نداشت فقط اشتهارو خیلی زیاد میکرد. البته الان نمیدونم ازش توی بازار وجود داره یا نه ولی اسمش (007) بود. یه چیز قهوه‌ای رنگ بود و دقیقاً مزه‌ی دارچین میداد. خیلی هم خوشمزه بود😋 روزانه یه قاشق قبل از ناهار یه قاشق قبل از شام میخوردم، نیم ساعت قبل از غذا

ببین من قرصای عطاریوخوردم چاق شدم و برگشت وزنم صفراموازعفونت برداشتن  یا رژیمای دکترابرگشت یچیز ...

جدی میگی عزیزم خدا خیرت بده .. اونوقت روزی چقد بخوره و چه موقع ؟؟ چاقی با این شربت برگشت نداره ؟؟؟