2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 45 پست

۱۰ ماهش بود راه رفت ولی ۲۲ ماهس حرف زدنش کلمه کلمه مثل مامان  آبجی آب شیر ماشین همسن هاش خوب حرف میزنن توهم نگران نباش شاید میترسه خودت کمکش کن  دستاشو بگیر باهم راه برین 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ۱۱ماهگی چهاردست و پا میره

وایمیسته

از مبل و میز میره بالا و میاد پایین

جدیدا از لبه میز میگیره دو قدم میره

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
گور بابای حرف دگران هروقت گفتن بگو ازخودش بپرسین 

منم جواب میدم

میگم بچه‌ها فرق دارن

میگم من که اصلا نگران نیستم، خودش راه میفته

از ۱۱ماهگی چهاردست و پا میره وایمیسته از مبل و میز میره بالا و میاد پایین جدیدا از لبه میز میگیره ...

عزیزم نگران نباش کلا بچه ها باهم فرق دارن همینکه بلند میشه به کمک مبل راه میره پس مشکلی نداره یواش یواش راه میره.بعضی ازبچه ها دیر راه میرن

برات مهم نباشه پسر من ۱۶ ماهگی خودش خواست که راه بیفته قبلش میترسید

فک کنم میترسه

از پای من میگیره بلند میشه، سفت میگیره یه وقت نیفته

پسر من ۱۷ ماهگی راه رفت ده ماه و نیمگی نشست  یازده ماهگی چهاردست و پا رفت

دختر منم ۱۱ماهگی ۴دست و پا رفت