2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا دختر منم همین شد از 3 ماهگی و دیگه بازیگوش شد شیر کم میخوره الان 7 ماهشه خیلی رسدش کمه

۵ماهگیش و ۶ماهگیش یادتونه چند بود؟

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
6 ماهگی 7و نیم کیلو بود. 4 ماهگی نزدیک 5 و 700

دخترمن ۵ماهه هست ۶و۴۰۰ وزنش..کمه شیرخوب میخوره..شیرخشک بدم بنظرتون؟

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘

دختر منم تا دوماه عااالی بود دیگه از ۳ ماهگی‌شیر نخورد شیشه هم‌نمیگرف قشنگ.خیلی اذیت شدم.بعدشم ک‌شبشه گرف خیلی کم‌شیر میخورد.الانم ۹ ماهشه ولی ۸ ماهگی وزنش‌کردم‌۵ونیم بود

ن دختر من بازیگوشه. هیچیش نیسست

تا ۸-۹ ماهگی تنها دلیل شیر نهوردن رفلاکس پنهان یا رفلاکسه اشکاره هیچ علتی دیگه وجود نداره 

خود دانید 🥰

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
تا ۸-۹ ماهگی تنها دلیل شیر نهوردن رفلاکس پنهان یا رفلاکسه اشکاره هیچ علتی دیگه وجود نداره  خود ...

اخه فوضوله باید ببرم یه جای تاریک و بی سروصدا تا بخوره

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم