2777
2789

دوستان عزیزم سلام 

مدت کوتاهی هست که عضواین سایت شدم تااگردرزمینه ای بتونم مشورت کنم یا اطلاعاتم رو دراختیاردیگران قراربدم 

تاپیکهایی میبینم که هیچ محتوایی ندارن و هیچ کمکی حتی به خود استارتر هم نمیکنه !

درسته که نی نی یار نظارت داره اما شماهم بنوبه خودتون باشرکت نکردن در تاپیکهایی که سوالات خصوصی سوالاتی که هیییچ کمکی به افرادنمیکنه پرسیدن میتونید به کم کردن این موارد کمک کنید مثلا اینکه شوهرم فلان انتظارو داره چی بگم !!!!!!

وازطرف دیگه بقیه دوستانی که نیازبه کمک دارن چرا از الفاظی مثل تو رو خدااااا یا الفاظ با انرژی منفی استفاده میکنن؟

به جای این ،مشکلتون رو واضح و بدون بزرگنمایی یا خرد کردن خودتون عنوان کنید همه ما گاهی به کمک نیازداریم ولی درخواستمون نبایدباعث ازبین بردن عزت نفس خودمون یا برانگیختن حس ترحم دردیگران باشه 

شماهم اگر نظری داربد اینجاعنوان کنید به این امید که بیشتربتونیم بهم کمک کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاجایی ک بتونم سعی میکنم تاپیک بی محتوا نزنم

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 

عزیزم گاهی وقتا نمیشه توی دنیای واقعی دردل کرد ، میایم مجازی دردل میکنیم و همدردی .

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
مخصوصا اون بزرگوارایی ک هیچ وقت حرفی ندارن بعد میان ازین استیکرا میذارن🙄ادم دوسداره خفشون کنه

تکبیر 😂😉

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
عزیزم گاهی وقتا نمیشه توی دنیای واقعی دردل کرد ، میایم مجازی دردل میکنیم و همدردی .

درست میگید درددل خوبه بهشرطی که بهتون کمک کنه راهکاری پیداکنید اینکه شماناله کنید و دیگران بگن اخی ،نه !چون شماکم کم یادمیگیرید مسایلتون رو به دیگران بگید ودلسوزی طلب کنید کم کم ناله کردن به سبک زندگیتون تبدیل میشه بدون اگاهی خودتون .من فکرمیکنم مشورت کردن بیشترکمک کننده ست