2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

221 بازدید | 16 پست

سلام من بیست روزه عقد کردم.همسرم سفر کاری دو سه روزه براش پیش اومده میگه بیا با هم بریم

منم دوست دارم برم ولی مشکل اینجاست که پدرم اجازه نمیده از اونطرف ایشونم غز میزنه که چرا نمیزاره بیایی میوندم چیکار کنم😞

عقد اجازت با همسرته دیگه

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ بازبون خوش باباتو راضی کن. اگه نشد دیگ هیچی به شوهرت بگو نمیزارن حساسن

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

چقدر بدم میاد از این کارای پدرا

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
گفتم ولی خیلی ناراحت شد 

کی ناراحت شدبابات یاهمسر؟؟؟ ببین واسه بابات سخته یکاره بعداز20 روز بزاره شمادوتاسه روز برین سفر😐بابات الان عقلانی فک میکنه لابد باخودش میگه ماهنوز اقارونشناختیم ونکنه اینابرن کارای زنوشوهری کنن بعدا اگه طرف خدای نکرده بد بود واسمون دردسرشه. این فکرباباته....  حالا هیچ جوره بازبون خوش راضی نمیشه؟ 

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
گفتم ولی خیلی ناراحت شد 

عزیزم ناراحتی نداره که 

ماموریت کاریه دلیل نداره شمارا ببره 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم