2777
2789
عنوان

دعای مجرب برای فروش خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 4382 بازدید | 45 پست

الان که بازار راکده .ممکنه از 6 ماه هم بیشتر بشه تا فروش بره

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...

اخه الان مشتری نیستش مردم بلاتکلیفن واسه اینه ک حتی بازدیدم کم شده حالا ایشالا ک فروش بره.ما چندمورد خوب پیش اومد واسه خریدن ولی باز نخریدیم مثلا ۱۰۰درصد عالی نبودن.املاکی التماس میکرد چک دارم بیاید ۲تومن زیر قیمت منطقه میدم اما باز قبول نکردیم.منظورم اینه ک خریدار واقعی یا همه چیز باید اوکی باشه یا قیمتو بشکنید

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان که بازار راکده .ممکنه از 6 ماه هم بیشتر بشه تا فروش بره

وای نهههه😢

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

سوره قارعه بنویس بزن به دیوار  خمنه ای که می خواید بفروشید یا روی تاقچه

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
سلامت باشید چرا زمان مناسبی نیس؟؟ویلایی

با توجه به تجربه 10 ساله عرض میکنم

بهترین زمان خرداد و تیرماه است 

🙏

🌹🌹تنها 40 روز مانده به تولد همسرم🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹

[QUOTE=179867863]وای نهههه😢[/QUOچراناراحتی دوست عزیز .اگر پول لازم نیستین وسرمایتون همین خونه هست.نفروشید

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
12 هزار تا هم صلوات نذر کردم  4 هزارتاش مونده  نمکم 14 نذر کردم 5 تاشو دادم بقیه رو نگه ...

من ۱۴هزار صلوات فرستادم دعاهایی ک تو نت بود انجام دادم ولی هیچی...شما چن وقته گذاشتین برا فروش؟

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
من ۱۴هزار صلوات فرستادم دعاهایی ک تو نت بود انجام دادم ولی هیچی...شما چن وقته گذاشتین برا فروش؟

تقریبا یک ماه و نیم 

مستاجر توش بود اون دیر بلند شد بعدم بازسازی کردیم طول کشید 

اخه الان مشتری نیستش مردم بلاتکلیفن واسه اینه ک حتی بازدیدم کم شده حالا ایشالا ک فروش بره.ما چندمورد ...

مشتری کم میاد بعدم پسندشون هم هستا ولی میرن دیگه پیداشون نمیشه خیلی برام عجیبه

آپارتمان

معمولا با وجود دنیای مجازی (دیوار) و.. فروش از دست املاک داران خارج شده

شما باید متن آگهی رو طوری بزنید که خریدار جذب بشه

الان چون من نمیدونم چند متری هست، چندساله هست، طبقه چندم هست، کوچه چند متری و.... هست نمیتونم اینجوری براتون باز کنم بزرگوار🙏

🌹🌹تنها 40 روز مانده به تولد همسرم🌹🌹هر روزت مبارک بانوی من🌹🌹