2777
2789
عنوان

درمان سرفه های خلط دار کرونا چیه

2254 بازدید | 49 پست

بابام خیلی بد سرفه میکنه .توروخدا اگه میدونید بگید

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد

یه سری شربت هست دارو خونه ها دارن برای خلط

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
یه سری شربت هست دارو خونه ها دارن برای خلط

داره میخوره جواب نمیده

کاش میشدبچگی را زنده کرد/کودکی شد کودکانه گریه کرد/شعر قهر قهر تا قیامت راسرود/قیامتی که دمی بیشتر نبود/زمانه با بچگی هایم چه کرد/کاش میشد کودکانه خنده کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرونا خلط هم داره؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
کرونا خلط هم داره؟

عزیزم تست نداده مشکوکه

کرونا گرفته بعد خلط داره؟؟

نمیدونم کرونا هست یانه خیلی علائمشو داره

کرونا خلط نداره؟

من دوتا اسپری دکتر داد واسه سرفه م.منم خیلی شدید بود سرفه هام با این دوتا اسپری خوب شدم متاسفانه اسمش یادم نیس

خدایا نیار اون روزی رو که من باشم و بچه هام نباشن.خدایا هیچ مادری رو با بچه ش امتحان نکن.خدایا مراقب بچه هام باش  
عزیزم تست نداده مشکوکه

کرونا خلط نداره فکنم.سرفه خشکه.

در کل مایعات فراوون بخوره تند تند بره دسشویی.

سوپ بدین.

دمنوش

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون