2777
2789
عنوان

دوستان به مشورت نیازمندم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 23 پست
الان ک مطمعنه تو دوسش داری اوضاع فرق میکنه اما مبادا ا خودت ضعف نشون بدی التماس اینا نکنی اگه دید ...

ن التماس ک عمرا هیچ وقت ..

نمی دونم شاید داره غیر مستقیم میگ ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا نمی دونم ازش‌ چی بپرسم ؟

هیچی باهاش برو بیرون بشین حرف بزن باهاش بگو چن روزه چرا اینجوری شده مشکلی پیش اومده؟ من کاری کردم؟ چیشده اگ مشکلیه بهت بگه تو خودش نریزه 

شاید یه مشکلی داره ک نمیتونه بهت بگه..یبار ازش بپرس اگه نگفت زیاد گیرنده بهش

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
هیچی باهاش برو بیرون بشین حرف بزن باهاش بگو چن روزه چرا اینجوری شده مشکلی پیش اومده؟ من کاری کردم؟ چ ...

از خودم مطمئنم ک کاری نکردم ک بخواد رفتارش تغییر کنه 

هر چی هست از خودشه ،

از این رفتارهای بچه گانه و تغییر رفتار خیلی بدم میاد. 

حتما امشب بهش پیام میدم ک فردا میخوام ببینمت بریم‌بیرون .

شاید یه مشکلی داره ک نمیتونه بهت بگه..یبار ازش بپرس اگه نگفت زیاد گیرنده بهش

میدونید 

مثلا اگ جواب جانم من بشه بله 

سریع مث بچه ها واکنش نشون میده چرا بهم محبت نداری 

الان چند روزه خودش یه عزیزم ساده هم حتی بهم نگفته .

من ولی عادی رفتار کردم ،

اما ذهنم خیلی مشغول شده .

میدونید  مثلا اگ جواب جانم من بشه بله  سریع مث بچه ها واکنش نشون میده چرا بهم محبت نداری ...

بپرس ازش عزیزم.. یجوری با سیاست پیش برو حرف ازش بکشی😅

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!