ela99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 757 عنوان هفته ششم و سونو 104 بازدید | 17 پست دوستان من هفته ششم بارداری هستم به نظرتون برم سونو یا بزارم 8 هفته بشه؟؟ خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه 1399/12/15 | 15:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16936 بذار ۸ برو.منم نرفتم تا ۸ رفتم قلب تشکیل شده بود همون روزا. چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
ترنمم۶۴۷۳ عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 676 عزیزممنم دقیقا تو همون شرایطم و موندم برم یا صبر کنم،از استرس مردم
ela99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 757 بذار ۸ برو.منم نرفتم تا ۸ رفتم قلب تشکیل شده بود همون روزا. ینی قبل 8 هفته اصلا سونو نرفتین؟؟ خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
ela99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 757 عزیزممنم دقیقا تو همون شرایطم و موندم برم یا صبر کنم،از استرس مردم منم نمیدونم باید چیکار کنم خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
karimiiiiiiimina عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 23822 من ذوق داشتم۶هفته رفتم گف هیچی معلوم نیس دوهفته دیگه بیا
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16936 عزیزممنم دقیقا تو همون شرایطم و موندم برم یا صبر کنم،از استرس مردم استرس نداره.تازه بری و بگه قلب تشکیل نشده بعدا بیا استرست بیشتره.بذار ۸هفته و ۳یا۴ روز شد برو. چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
ela99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 757 من امروز رفتم ۸ هفته و شش روز خدا رو شکر همه چی خوب بود خداروشکر😍 خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16936 ینی قبل 8 هفته اصلا سونو نرفتین؟؟ نه اولین سنوم ۸هفته و ۲روز لود رفتم.دکتر ولی ۵هفته و ۴ روزه بود رفتم برام نوشت همون موقع برم سنو ولی نرفتم.صبر کردم ۸ هفته بشه.آزمایش کامل هم نوشت برام اونم خودش گفت بذار بعد تشکیل قلب برو.آزمایشه رو هم ده هفته رفتم چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
ela99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 757 نه اولین سنوم ۸هفته و ۲روز لود رفتم. دکتر ولی ۵هفته و ۴ روزه بود رفتم برام نوشت همون موقع برم سنو و ... برای منم آزمایش نوشته یعنی بزارم آزمایشم بعد هفته هشتم برم؟؟ خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16936 برای منم آزمایش نوشته یعنی بزارم آزمایشم بعد هفته هشتم برم؟؟ بعد از تشکیل قلب برو.تازه من دوتا سقطم داشتم.سنو اینا همش ضرره برا بچه.الان که بری باز ۸ هفته باید بری.یه تایمی سنو برو که قلب باشه.آزمایشتم وقتی قلب رو رفتی برو. چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
ela99 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/05 تعداد پست: 757 بعد از تشکیل قلب برو. تازه من دوتا سقطم داشتم. سنو اینا همش ضرره برا بچه.الان که بری باز ۸ هفته با ... مرسی عزیزم خدایا مرسی بابت زندگی آرومم نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16936 مرسی عزیزم فداا چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون