2777
2789
عنوان

شوهرم دخترارو دنبال میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 66 پست
فداتشم به هیچ راهی مستقیم نیست . عقده ای هست ادای دخترپسرخاله صمیمی درمیاره درحالیکه تو یه کوچه هست ...

چه عتیقه س جاریت..من نمیدونم بعضی از زنا چقد دوست دارن مرکز توجه شوهرای این واون بشن

والا به قول شما حالا انگار فلان شخصیت مهم جهان فالوش کرده

بله دقیقا، قربون دهنش

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عتیقه س جاریت..من نمیدونم بعضی از زنا چقد دوست دارن مرکز توجه شوهرای این واون بشن والا به قول ...

اره ببیبینید من چی میکشم از دستش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره ببیبینید من چی میکشم از دستش

ول کن بابا 

آدم از یه جایی به بعد باید تو زندگی یاد بگیره که یه سری آدما نه خودشون نه حرفشون هیچ اهمیت وارزشی نداره

پس سعی کن اینجور آدما رو نادیده بگیر 

تمرین کن با خودت مطمئن باش که موفق میشی وحالت بهتر میشه وزندگیت خیلی بهتر

ببخشیدا قصد نصحیت ندارم دوستم

ول کن بابا  آدم از یه جایی به بعد باید تو زندگی یاد بگیره که یه سری آدما نه خودشون نه حرفشون ه ...

خواهش میکنم بزرگواری. والا به عروسیم نیومد گفت کروناست درحالیکه ما فقط بیست نفر صدا کرده بودیم اونم تو محیط باز . بعد عوض اینکه من ناراحت و قهر باشم باز خودش قهر کرد منم خوشحال بودم مغزم آروم شد بعد اینکه باردار شدم از این و اون شنید بعد یماه و نیم زنگید تبریک گفت اونم با حالت اجبار. قهر باشم نحرفم راحت ترم تا اینکه بزرگنماییشو گوش کنم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خواهش میکنم بزرگواری. والا به عروسیم نیومد گفت کروناست درحالیکه ما فقط بیست نفر صدا کرده بودیم اونم ...

بهتر که نیومد

بعضی اینجورین مریضن دست خودشون نیست..توام مثل اینکه داری با یه مریض حرف میزنی باهاش برخورد کن..الان تو یه ادم عقب مونده ذهنی یا جسمی ببینی باهاش بحث میکنی یا رقابت میکنی؟

درمورد اونم همین فکر رو بکن

ومطمئنا تو یه چیزی داری که اون نمیتونه ببینه و حسودی میکنه

بهتر که نیومد بعضی اینجورین مریضن دست خودشون نیست..توام مثل اینکه داری با یه مریض حرف میزنی باهاش ب ...

اره از اولین روز عقدمون حسادت کرد تا الان سه ساله . مرض داره و خودشیفته است .