2777
2789
عنوان

شوهرم دخترارو دنبال میکنه

1020 بازدید | 66 پست

شما بدتون میاد اگ دخترایی ک باهاشون تو مجردی دوست صمیمی بوده هنوزم فالو داشته باشتشون؟

اومده بود نامزدم خونمون نمی‌دونم دختره تو اینستا کی بود استوریش ک عکس خودش بود داشت دوساعت ب عکسش نگاه میکرد ک رفتم کنارش نشستم ببینم کیه چ غلطی می‌کنه سریع رد کرد. منم گوشیشو ب یه بهونه ای گرفتم دوتا دخترار فالو داشت انفالو و بلاک کردم😂😂

آرمی بی تی اس 🤪     فن گرل    شاید مردن حالمو خوب کنه...

وا

کارت خیلی زشت بود 

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من دوست دختر قبلی هاشو فالو کرده 

منم دوست پسر قبلی هامو فالو کردم 

ما با این مسائل کاری نداریم مجازیه دیگه خیلی مهم نیست برامون

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

از این کارهای چیپ و بچگانه واقعا نفرت دارم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

زندگی ای که قرار باشه شما به جای همسرتون آنبلاک کنین ، تا آخرین روز زندگی فقط اعصاب خوردیه و بس.

به جای معشوقه بودن و زن زندگیش بودن و شادی و زندگی ، شغل خانم مارپل را مجبوری داشته باشی

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...