2777
2789

امور 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امور

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

حدودا 400تا500تومن هرماه پسنداز میشه.ازرو بقیش ک مونده قسط برمیداریم و حدودا150تومن برا پول قبض.

دیه هرچی موند خرج میکنیم.اخر ماهم اگه موند میریزیم ب کارتی ک پسندازه و اون اول 400تا500ریختیم. حساب کاردانه. یجورایی سپردس هرماه سودواریر میشه

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 

از اونجایی که مدیریت مالی من بهتره تصمیم گرفتیم کارای مالی با من باشه. درآمد جفتمون در ماه ۹ تومنه که ۳ تومنش صرف قسط میشه. ۲ تومن هم سعی میکنیم پس انداز کنیم. بقیه اش رو هم با برنامه ریزی خرج میکنیم.  

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
پول های خودتم قاطی میکنی یامال خودت جداس برای خودت پس اندازش میکنی

گاهی اوقات اخر ماه کم بیاریم پول خودمم میذارم

البته ما همه دارایی هامون نصف نصفه همون میشه پس اندازم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
ما هرچی  دستمون بیاداول طلبکاروقسط میدیم بقیم توطول ماه خرج خونه میشه فعلا اصلاپس اندازنداریم

عزیزم اگه میشه میتونی بگی درامدتون چقدره چقدر قسط دارین و چقدر خرج زندگیتون میشه

شرایطتت مثل منه اخه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
حساب کاردان چیه بانو چه بانکیه شرایط برداشت چطوریه

کاراشو شوهرم انجام داده درجریان نیستم زیاد ولی همینقدمیدونم ک

تو بانک تجارت ی حساب باز کرده بهش گفتن شبیه حساب سپرده گذاریه. میتونه ثابت باشه میتونید هم هروق میخوایید بهش پول اضاف کنید. براتون سرمایه گذاری میکنن هرماه ی مقدار سود میدن. همین اوایل اسفند حدودا800هزارتومن یهویی واریز کردن. 

شوهرم میگه شبیه صندوق و سرمایه گذاری های بورسه ولی خب مطمئن تره

بعد برا برداشت هم باید چند روز قبلش بگید به بانک ک پولتونو ازاد کنن هرچی خواستید

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن.....