2777
2789
عنوان

متنفرم از فامیل های طرف بابام

245 بازدید | 17 پست

خیلی بدم میاد هم از مادربزرگم(مادر پدرم) و هم از عمه هام ... همشون حسودی میکنن ... نمیخوان ما پیشرفت کنیم ... مامان بزرگم همیشه میخواد دختراش پیشرفت کنن ولی وقتی به خانواده ما می رسه ...! وقتی میخوایم یه خونه یا یه وسیله واسه خونه بخریم هی نظر میده و نمیزاره ما بخریم ... زبونش زهر داره ... ولی فامیل مامانم اینا خیلی خاکی ان خیلی خوبن ... خیلی دوسشون دارم 

از یه طرف میخوام ازشون دور باشم نمیشه به خاطر پدرم ... 

چیکار کنم؟؟!! نماز و روزه شون سرجاشه ولی خیلی غیبت میکنن اصلا چشم دیدن منو مامانم رو ندارن 

متنفرم ازشوون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیزیم کی ده برعکس دی

بزار حدس بزنم چی گفتی😂

گفتی مال ما بر عکسه؟؟

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

هی واسه چیزایه الکی حرف درمیارن ... اگه خودشون یه اشتباهی بکنن میگن عیبی نداره ولی به ما که میرسه کلا عوض میشه ماجرا 

نوه ی دختریش همه جور آرایش میکنن اما وقتی من یکم موهام میاد بیرون هزار تا چیز میگن 

کلا دشمن خاموش ان

عه یکی دیگم بود از فامیلا مامانش متنفر بود😐

نه اینطور نیست من میگم هرکسی خوبه باید دوست داشت الان داییهامو دوس دارم با ی خاله ام بقیه خاله هام و دخترا‌شون نه چون زبونش تنده

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید