2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه اردیبهشت من ی دونه سکه گرمی خریدم ی تومن اللان دو و دویست سبصده هم اصل پولمو دارم هم ی سودی اومده روش هربارم‌پول بیاد دستم بنا ب میزان پول میرم میخرم چنتا خریدم حادا روهم شدن ۴،۵ تومن

ضرر ميكنه بنظرم طلا دست دوم باصرفه س هرچقد كوچيكم باشه

از اونم کم میشه باز مگه نه؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
اره خوبه اردیبهشت من ی دونه سکه گرمی خریدم ی تومن اللان دو و دویست سبصده هم اصل پولمو دارم هم ی سودی ...

ایول اتفاقا منم میخوام از این به بعد پول تو جیبی هایی که مامانم و نامزدم بهم میدن رو سکه پارسیان بخرم 

فقط یه سوال عزیزم 

حدود قیمتش از چند شروع میشه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

با600تومن چند سوتی میشه خرید؟؟؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
ایول اتفاقا منم میخوام از این به بعد پول تو جیبی هایی که مامانم و نامزدم بهم میدن رو سکه پارسیان بخر ...

هزینه تدریس چنده؟ 

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
ایول اتفاقا منم میخوام از این به بعد پول تو جیبی هایی که مامانم و نامزدم بهم میدن رو سکه پارسیان بخر ...

از دویست و خورده ای

چون ی بار رفته بودم بخرم ی اقایی اومده بود کادویی بخره

ب نظرم حتی ب نامزدت نگو اصلا بزار واسه خودت پس انداز شه

به نظرم از۸۰ تومن

😍😍😍وای چه عالی 🙈🙈🙈

کلی خوشحالم کردی عزیزم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
هزینه تدریس چنده؟ 

هرچقد که شاگردم درتوانش باشه راه میام ولی کمتر از ۸۰ نمیشه گرفت 

چون واقعا خسته میشم 

ولی الان درحال حاضر تایمم پره خداشاهده 

😍😍😍وای چه عالی 🙈🙈🙈 کلی خوشحالم کردی عزیزم

اخه من خودم پلاک میخریدم چون از پارسیان خوشم نمیومد.یه پلاک،۳۳۰سوتی رو گرفتم۵۵۰.ولی پارسیان یه ،۴۵۰سوتی رومیتونستم بخرم.۲۰۰,فقط اجرت ساخت پول پلاک مسخره رو دادم