2777
2789

@ننه_الماس  

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوالتون رو بپرسید 

من بیست و پنج روزه زایمان کردم.

می خوام از قرص جلوگیری شیردهی استفاده کنم.

هنوز لکه بینی دارم ولی خیلی کم.

حالا دیشب با همسرم رابطه داشتم.میشه امروز شروع کنم قرص بخورم یا بخاطر لکه بینی نمیشه؟

من پسرم یه سال و نه ماهشه و تازه دخترم دنیا اومده به هیچ عنوان بچه نمی خوام.

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
من بیست و پنج روزه زایمان کردم. می خوام از قرص جلوگیری شیردهی استفاده کنم. هنوز لکه بینی دارم ولی ...

اگه فعلا دیگه بچه نمیخایید بهترین روش ای یو دی هست 

ولی قرص مینی پیل یا شیردهی رو سه هفته بعد زایمان دیگه میشه مصرف کرد ..لکه بینی هم دارید مشکلی نیس چون تا چهل روز گاهی هم بیشتر ممکنه لکه بینی ادامه داشته باشه 

اگه فعلا دیگه بچه نمیخایید بهترین روش ای یو دی هست  ولی قرص مینی پیل یا شیردهی رو سه هفته بعد ...

منظورم اینه که با وجود لکه بینی مشکلی نداره قرص بخورم؟

اثر می ذاره؟

اگه امکانش هست همینجا سوالتون رو بپرسید  ممنون

من مجردم ؛و موقع پریودی خیلی درد دارم طوری که مجبور میشم از درد برم دکتر امپول یا سرم چیزی بهم میزنن ..خونریزمم خیلی زیاده کمر و زیر دلم خیلی درد میگیره و دوران منظمیم نداره..این حد از درد عادی و طبیعیه!؟!؟ من واقعا این چند روز حالم خیلی بده

مثل ماه اسمون تنهام،ولی میدرخشم. گناه منم مثل شما خوشگلیم بود خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم...😁
بله مشکلی نیس

واقعاً ممنون از پاسخگویی تون.خدا خیرتون بده.

یه سوال دیگه.

به نظرتون اگه همزمان با استفاده از قرص از جلوگیری طبیعی هم استفاده کنیم بازم ریسک بارداری وجود داره؟

واقعاً ممنون از پاسخگویی تون.خدا خیرتون بده. یه سوال دیگه. به نظرتون اگه همزمان با استفاده از قرص ...

نه اینجوری خیلی بهتره 

ولی اگه واسه همیشه میخوایید ای یو دی بذارید حتما 

از عوارض قرص و استرس بارداری هم هم راحت میشید 

سلام عزیزم همکار عزیزم به خوبی پاسخ دادن❤شرمنده درگیر بودم واقعا ببخشید

یِه مامای مهربوووووونم🤱🏻💊💉 تو دُنیای پر از بدی طُ خوب باش بزار خوبا تموم نشن♡شما همتون پاپِلی منین😍🦋بچه ها پاپلی همون پروانه خودمونه اما به زبان شمالیه😘🦋