2777
2789
عنوان

جایگزین کرم دوچهره

5260 بازدید | 16 پست

سلام بچها من قبلا از کرم روز دوچهره رنگ سفید استفاده میکردم پوستمو خیلی سفید میکردبخاطر عوارضش گذاشتمش کنار شما کرمی بلد نیستین که مثل کرم دوچهره پوست رو تمیز و سفیدکنه رنگشم سفید باشه کرم روزم باشه🙂

چه عوارضي

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه میگن سرطان پوست میگیری و اینجور چیزا عزیزم

عه تاحالا استفاده نكردم ميخواستم براي زير چشمم بخرما

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
عه تاحالا استفاده نكردم ميخواستم براي زير چشمم بخرما

بنظرم استفاده نکن چون میگن عوارض داره منم گذاشتمش کنار ولی کلی وقتی استفاده میکردم پوستم رو سفید میکرد همون لحظه تاثیرش رو احساس میکردم

🔹کرم تخصصی جوانساز روز ام‌ان‌دی به سبد کالای نفیس اضافه شد

این محصول با خاصیت رفع چروک و لیفت پوست، حاوی ترکیبات موثره برای مراقبت از جوانی و شادابی پوست شماست. این محصول حاوی ویتامین سی، ویتامین ای و کوآنزیم کیوتن می‌باشد که اثر بالایی در تقویت و روشن شدن پوست شما دارد

سلام من میخوام از این کرم دوچهره استفاده کنم

بعد از قطع مصرف برای پوستتون مشکلی پیش نیومد؟ 

یک روز آدم امیدوار می شود، فردای آن روز، دیگر امیدی نیست، این دیوانه کننده است.  -ژان پل سارتر