2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست
به دکتر گفتم ننوشت واسم چرا اخه

دکتر منم ننوشت خودم آزاد خریدم خوردم 

همون ماه حامله شدم تازه آمپول آزاد سازی ام نزدم 

اما خیلی پیاده روی میکردم خیلی زیاد مخصوص قبل تخمک گذاری 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر منم ننوشت خودم آزاد خریدم خوردم  همون ماه حامله شدم تازه آمپول آزاد سازی ام نزدم  ا ...

چقدر تو اقدام بودی

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
عزیزم صبح ها ناشتا ی مشت سیاهدونه بخور شبا هم ی قرص میتفورمین بخورم تا شش ماه هزادرصد جواب میگیری ال ...

پنج شب عسل و سیاهدانه خوردم و قطعش کردم گفتم ممکنه کیست بشه 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
داروی چی  من یچیزی میگم اما باید یکسال منظم استفاده کنی تا معجزه ابدی کنه واست

عزیزم بیا بهم بگو چکار کنم

نوشتم گلم فقط پروژسترون میده بهم ماه قبلی لتروزل خوردم فولبکولم ۱۲ونیم بود این ماه نداد گفت ممکنه ...

شما برو داروخونه قرص گیاهی *ویتاگنوس*رو تهیه کن

صبح یکی شب یکی

من جوری تنبلی تخمدان داشتم که سالی دوبار نهایت سه بار پریود میشدم 

اما بااستفاده این قرص همون ماه اول پریود شدم ماه دومم همینطوررر الی اخر...هشت ماهه مصرف میکنمو تا یکسال قصد دارم ادامه بدم 

تنبلیو درمان میکنه و خیلی از نی نی سایت معجزه دیدن واقعا بامصرف این قرص 

سرچ کن راجبش 

تاپیکاشو بخون

چقدر تو اقدام بودی

چهار ماه اول شوهرم زیاد همکاری نمی‌کرد منظورم یک شب در میون ماه پنجم هم قرص خوردم هم دیگه شوهرم راضی بود همون ماه شد 

تنبلی من خیلی شدید بود 

پیاده روی خیلی کمکم کرد 

تازه چاقم بودم 

شما برو داروخونه قرص گیاهی *ویتاگنوس*رو تهیه کن صبح یکی شب یکی من جوری تنبلی تخمدان داشتم که سالی ...

برای بارداری هم هس؟

اخه میگن ویتاگنوس ک بخوری باید دیگه هیچ قرصی مصرف نکنی

چهار ماه اول شوهرم زیاد همکاری نمی‌کرد منظورم یک شب در میون ماه پنجم هم قرص خوردم هم دیگه شوهرم راضی ...

عزیزم ما تقریبا ببخشید‌هر روز اقدامو داریم

این ماه شده یه روز در میان 

بنظرت کدوم بهتره؟

نه من چاق نیستم اتفاقا لاغرم 

موی زائد‌ دارم و یکم شکم دارم

برای بارداری هم هس؟ اخه میگن ویتاگنوس ک بخوری باید دیگه هیچ قرصی مصرف نکنی

خب این یه تنه همه مشکلاتو حل میکنه شیمیایی هم نیستش خیلیا با مصرف این قرص یا قطره ش حامله شدن 

سرچ کن تو نت راجبش نی نی سایتو بالا میاره بخون دربارش خیییلیا واسه بارداری استفاده کردن و نتیجه داده

خب این یه تنه همه مشکلاتو حل میکنه شیمیایی هم نیستش خیلیا با مصرف این قرص یا قطره ش حامله شدن  ...

تا تابستان صبر میکنم نشد میرم سراغش

اخه هنوز ناامید نشدم از داروی شیمیایی

منم کیست دارم،دکتر بهم متفورمین داده گفته قرصو بخور و اقدام کن همزمان

نه کیستتو اول درمان کن خطرناکه کیست

عزیزم ما تقریبا ببخشید‌هر روز اقدامو داریم این ماه شده یه روز در میان  بنظرت کدوم بهتره؟ نه ...

یک روز در میون چون اسپرم قوی تره 

تحرک زیاد کن 

دارچین هر روز صبح بپاش رو سیب بخور 

سیاه دونه روزی یه قاشق بخور البته از روز اول پریود تا روز 14 بیشتر نخور 

رازیانه بخور بازم تا روز 14