2777
2789
عنوان

خانمای شاد وخندان وپر انرژی

110 بازدید | 18 پست

چکار میکنین ک شاد خوشحال وپرانرژی هستین ....چی میخورین  ؟خیلی دلم میخواد باانرژی وشاد باشم ولی نمی تونم؟؟بیشتر وقتها براچیزای کوچیک  ناراحت وغمگین هستم ....کسی مثل من بوده ک خوب شده باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا از چی ناراحت میشی.

من دنیا رو به تخمک چپم هم نمیگیرم.

تو بدترین حالت ممکنم اهنگ میزارم رو اسپیکر لباس میپوشم جلو اینه انقدر میرقصم.

مثل حشمت فردوسم.برا هر چی یه شب غصه میخورم.

کلا تیپم اینجوره همیشه میخندم.حتی اگه ناراحت باشم

انرژی منفی رو از خودت دور کن خودبخود شاد میشی

غصه هاتو بزرگ نکن....از روزگارت گلایه نکن و بپذیر این زندگیته....با چیزای کوچیک شاد باش کم کم روح و روانت هم شادی رو میپذیره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم داروی اعصاب میخورم نه میخندم و نه گریه میکنم  به معنای واقعی خنثام ....اما بیشتر شادم قرص هم که میخورم بخاطر اینه که خشمم رو کنترل کنم چون بچه کوچیک دارم اما همیشه احترام گذاشتن به خودت باعث شادیت میشه تو خونه اایش کن یه قهوه خودتو مهمون کن بشین یه فیلم کمدی ببین

از این جور ادما نیستم 

ولی فکر میکنم چون دورشون ادمای مثل خودشون زیاده 

زیادم نباشه ی چند تایی هست حتما 

چون حرف زدن و ارتباط گرفتن خیلی موثره

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم