یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غصه هاتو بزرگ نکن....از روزگارت گلایه نکن و بپذیر این زندگیته....با چیزای کوچیک شاد باش کم کم روح و روانت هم شادی رو میپذیره
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عزیزم داروی اعصاب میخورم نه میخندم و نه گریه میکنم به معنای واقعی خنثام ....اما بیشتر شادم قرص هم که میخورم بخاطر اینه که خشمم رو کنترل کنم چون بچه کوچیک دارم اما همیشه احترام گذاشتن به خودت باعث شادیت میشه تو خونه اایش کن یه قهوه خودتو مهمون کن بشین یه فیلم کمدی ببین
۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم