2777
2789
عنوان

کیا از بینیشون بعد عمل راضی ان کیا ناراضی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 34 پست
اره واسم اینجوریه میگم شاید بعد یکسال درست شه الان شاید ورمه همش خداکنه ورم باشه

منم ۶ ماهه عمل کردم،دماغمم استخونی بود،انتظار داشتم بهتر در بیاد

از اولش بهتر شده ها،ولی انتظارم بیشتر بود :(

منم ۶ ماهه عمل کردم،دماغمم استخونی بود،انتظار داشتم بهتر در بیاد از اولش بهتر شده ها،ولی انتظارم بی ...

روز اول بعد جراحي كه عكس از اتاق عمل ميگيرن خوب بود راضي بودي؟

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضي نيستم و كجه اما كاري از دستم نمياد ترميم هم زير ٣٠ميليون نيست

نه بابا من دکترای خوبی رو سوال کردم،۲۵ میلیونم بود

ولی میترسم دوباره عمل کنم،دوباره کوچیک و ظریف نشه😑🤦🏻‍♀️ اخه من یه سر دارم هزاار سودا،دوست دارم عمل فک و عمل کوتاه کردن پیشونی هم انجام بدم که خب هزینه ی اینا به قدر کافی زیاده،دیگه برای بار دوم چطوری به بینی پول بدم آخه🤦🏻‍♀️

روز اول بعد جراحي كه عكس از اتاق عمل ميگيرن خوب بود راضي بودي؟

اره اونموقع باز ظریفتر بود،الان حس میکنم باد داره انگار

شاید چون روزای بعد عمل ننک زیاد استفاده کردم اینجوری شد🤦🏻‍♀️

نه بابا من دکترای خوبی رو سوال کردم،۲۵ میلیونم بود ولی میترسم دوباره عمل کنم،دوباره کوچیک و ظریف نش ...

كدوم دكتر گفت ٢٥؟؟؟خب والا برا من ٢٥هم خيليه 

و اينكه ميترسم درست نشه باز 

كاش عمل زيباييي انقدر گرون نبود

اره اونموقع باز ظریفتر بود،الان حس میکنم باد داره انگار شاید چون روزای بعد عمل ننک زیاد استفاده کرد ...

هنوز چسب میزنی؟

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏
اره اونموقع باز ظریفتر بود،الان حس میکنم باد داره انگار شاید چون روزای بعد عمل ننک زیاد استفاده کرد ...

نه وبطي نداره من روز اول عكس گرفته بود عالي بود 

ختي زماني كه گج بينيمو برداشتم انقدر خوشگل بود گريم گرفت😂

همينكه ١ماه گذاشت ايراداش معلوم شد

كدوم دكتر گفت ٢٥؟؟؟خب والا برا من ٢٥هم خيليه  و اينكه ميترسم درست نشه باز  كاش عمل زي ...

فامیلیش یادم نیست،ولی توی دایرکتای اینستام هست،اگه خواستی میبینم

منم ترسم از همینه🤦🏻‍♀️ چند روز پیش توی تاپیک یه کاربری بودم،بعد عمل دوم بازم راضی نبود

فامیلیش یادم نیست،ولی توی دایرکتای اینستام هست،اگه خواستی میبینم منم ترسم از همینه🤦🏻‍♀️ چند روز پ ...

اي خدا خيلي شانسيه والا كلا دكتر خوب ترميمي كسي رو ميشناسي؟

من برا ترميمي يكي رو ميشناسم اما برا عمل اولش ميگه ٢٨ديگه تركيمشو نميدونم

اي خدا خيلي شانسيه والا كلا دكتر خوب ترميمي كسي رو ميشناسي؟ من برا ترميمي يكي رو ميشناسم اما برا عم ...

فامیلیه اون دکتری که میگی چیه؟ من قبلا عملای دکتر اکبری رو گیپسنیدم خیلی،اونم که خدا رحمتش کنه،روحش شاد🤦🏻‍♀️

اي خدا خيلي شانسيه والا كلا دكتر خوب ترميمي كسي رو ميشناسي؟ من برا ترميمي يكي رو ميشناسم اما برا عم ...

دفعه ی اول چقدر پول عمل دادی عزیزم؟ من ۱۲ دادم توی رشت پیش دادگری🤦🏻‍♀️

دفعه ی اول چقدر پول عمل دادی عزیزم؟ من ۱۲ دادم توی رشت پیش دادگری🤦🏻‍♀️

من ٣سال پيش عمل كردم ١٠تومان 

ولي خيلي افسرده شدم انتظار ديگه اي داشتم